Fara cuvinte

22 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Este greseala lui Michael. A incercat sa ia legatura cu primarul?
  S-a inscris la audienta? A depus cerere in dublu exemplar in dosar cu sina la registratura? A dat si el un pachet de cadea paznicului ca sa intre in cladire?
  El crede ca e asa simplu sa gasesti un politician roman?

  36

  • #2

   @Chris06: A depus cerere online de audienta insa a facut 3 greseli fatale:

   A uitat sa o duca la et.2
   A completat-o cu pix negru
   Nu a anexat timbru fiscal de 2 lei.

   In aceste conditii era imposibil sa accepte cineva sa lucreze cu el. Omul e total nepriceput.

   3

 2. #3

  nu a avut cand

 3. #4

  o intrat in spam, csf…

  22

 4. #6

  E prea scump romanul! De unde sa ia Nicusor bani pentru proiectele pe care sa le aduca la realitate domnul Horodniceanu? Mai bine dam vina pe Firea si gata.

  11

  • #7

   Cred ca e prea ieftin lucrand pro bono. Poate Nicusor se astepta ca intre Horodniceanu si primarie sa fie interpusa o firma, ceva.

   4

 5. #8

  Am stat la niste beri in week-end cu trei prieteni buni din copilarie. In 2017/18/19, toti trei super-mega fierti pe PSD. La modul activ – iesit in strada in fata guvernului, #rezist, inscris in USR/+, facut volutariat la sectiile votare, unul a ajuns la urgente pe 10 aug.
  Toti trei oameni profi, familii acasa, cariere de 20-25 ani, job-uri super OK, inainte de 2020 venituri de 15-20k RON/luna net. Dupa un an si jumatate in care unul a ramas fara job iar ceilalti doi somaj tehnic 80% din timp TOTI TREI voteaza garantat PSD la alegerile urmatoare … asta daca nu emigreaza intre timp.
  Impostorii astia gen Shordan, care au zero experienta trasabila si zero solutii si nu au facut nimic in afara de faptul ca au “monetizat” la modul cel mai cinic un val de nemultumire fata de alti politicieni, vor duce ideea de “schimbare” sau “alternativa” (dreapta/tehnocrati/whatever) in derizoriu mai rau decat a facut-o CDR-ul. Partea buna, daca exista vreuna, este ca o sa ajunga si astia rapid (sper eu!) la tomberonul de gunoi al istoriei ca si PNTcd-ul.

  16

  • #9

   Cunoaștem mai toți cazuri similare, cred. Oameni doxați, maturi, venituri îndestulătoare. Mulți mișună pe aici. Cum se face că nu au văzut încă de atunci găunoșenia pișicherilor actuali, iar în viitor ar susține vechii pezevenghi dovediți? Nu găsesc nicio explicație, înafară de o imensă ipocrizie dusă spre oarece perversitate. Any takers?

   9

  • #10

   care este legatura dintre nicusor dan si situatia amicilor tai de bere?
   ca intre guvernare si precipitatiile atmosferice?

   11

  • #11

   @Cryptoprocta ferox, si eu sunt curios de ce este Nicusor Dan vinovat ca prietenii tai au ramas fara locuri de munca?

   4

  • #12

   Bahaha venituri de 20k pe lună înainte de pandemie și șomaj tehnic la un an după?
   Era unicul job din Romania ăla pe care îl făceau ei?
   Sau pur și simplu odată cu pandemia firma a descoperit că sunt inutili sau mult prea scumpi pentru ceea ce produc?

   15

  • #13

   Da, stiu, sa se restructureze dar sa nu inceapa cu mine…

   1

  • #14

   vai ce furtună după alegeri printre comuniști, pesediști, bugetari din Primăria generală, securiști și alte jeguri de aceeași teapă. Priviri spășite, vinovate, temătoare. Se temeau că nu mai pot fura, face abuzuri ca înainte, fura, fura, fura.
   Dar uite că după 10 luni, toți s-au liniștit că nu li se întâmplă nimic să răspundă și să plătească pentru toate mizeriile vechi. Și iepurașii au prins curaj și sunt cu gura mare și speranța în suflet că în curând vor fura, fura, fura.
   Era să uit, multă muie la ăștia de votează sigur cu PSD-ul la alegerile viitoare! Dacă unul ca Dan e impostor păi Firea și Oprescu sunt doar niște viermi de căcat.

   10

  • Aproape as fi zis ca anu trecut a fost un caz mai special…dar nu, aparent ND e de vina

   2

 6. #16

  Am avut deja o revoluție în 89, acum o vreți și pe asta in trafic? Popor de revoluționari 🙂

  7

 7. #17

  El ar face, da’ greaua mostenire…..

  3

  • pai da, se stie ca poti sa faci..fara bani. Eventual si cu datorii. In nici macar 1 an dupa.

   da ma, asa e. Primarul tre sa aduca el bani de acasa sa acopere gaurile

   5

  • #19

   Planuri, animaloo. Astea-s gratis. Planuri. Si anunti public cum ai avansat pe planul ala.
   Pe site la primarie sunt publicate 8 (opt) proiecte supuse dezbaterii publice in 2021.
   Primul pe 2021 e publicat la 05 martie. Poate nu vad eu bine, in afara de planurile de salvat vagaunile denumite pompos “monumente istorice” si de re-intoarcerea la transportul metropolitan deservit de microbuzele alea infecte (pardon, de “operatori regionali”) nu e NIMIC care sa trateze ceva, orice, de interes la nivel de oras.

   www3.pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte?page=1.

   1

  • #20

   Pai io l-am pus sa manance kkt in campanie. L-am pus io sa promita ca face si drege. Daca a ajuns pa functie prin minciuna, e la fel de lepra ca ailalti.
   Astept si io primaru ala care sa vina si sa zica…..ba baieti io va promit doar un lucru, ca n-o sa fur. De facut nujtu ce-o sa pot face, intai sa castig sa vad ce bani am in visterie si mai discutam. Da’ toti se arunca la promisiuni. Si apoi ce sa vezi, soc si groaza, greaua mostenire si pwla bani. Sau pwla bani destui si de facut si de furat. Niste cacati toti. Ce credeai ba șordane, ca-ti lasa firea totu ok.
   Nicusor speranta pwlii.

   2

 8. #21

  Planuri, animaloo. Astea-s gratis. Planuri. Si anunti public cum ai avansat pe planul ala.
  pe site la primarie, sunt publicate 8 (opt) proiecte supuse dezbaterii publice in 2021.
  Primul pe 2021 e publicat la 05 martie. Poate nu vad eu bine, in afara de planurile de salvat vagaunile denumite pompos “monumente istorice” si de re-intoarcerea la transportul metropolitan deservit de microbuzele alea infecte (pardon, de “operatori regionali”) nu e NIMIC care sa trateze ceva, orice, de interes la nivel de oras.

  www3.pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte?page=1 .

  1

 9. clubferoviar.ro/transportul-public-din-bucuresti

  Linku asta nu prea l-am văzut, nu e interesant. Deh…

  Sa nu se înțeleagă greșit, am impresia ca dupa alegeri s-a cam dat la fund si are un PR de kkt. Ceva imi zice ca nu stie sa delege bine
  Dar “greaua moștenire” e reala si grea

  1