EVOLIO-M5-1

Mulți dintre voi mai țin minte câte telefoane am avut sparte anul trecut. Bine, nu doar sparte, unul a fost înecat, dar restul au fost cu ecranul în miliarde de bucățele. Și probabil și mai mulți își aduc aminte cât am suferit, că așa sunteți voi, răi și vă place suferința.

Evolio s-au gândit la durerea mea și au adus Evolio M5, disponibil la Flanco, eMag, Altex și alți distribuitori, care are cea mai tare garanție ever. Prima înlocuire a ecranului spart este gratuită. Știți cam cât costă înlocuirea unui ecran spart??

Smartphone-ul M5 este noul terminal din gama Evolio Multimedia, ideal pentru consumatorii de conținut multimedia. Telefonul are ecran IPS de 5”, procesor Quad-Core, 1GB de RAM și baterie cu autonomie extinsă.

Un cititor va primi, prin tragere la sorți, un telefon Evolio M5, dacă va pune pe pagina sa de facebook poza de mai sus, cu tag către pagina Evolio și un text la libera sa alegere.
Succesuri!

Update: Castigatorul este Filip

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.