Înainte de începerea lui Real – Barcelona, comentam pe twitter că luni mă duc la Românii au talent şi nu o să văd Dinamo – Steaua, iar ca o concluzie spuneam că mă lasă rece eternul derby.

Acum, după meciul senzaţional dintre cele 2 echipe, pot spune nu că mă lasă rece, ci că mi-e pur şi simplu indiferent. Nu există termen de comparaţie între ţări, echipe şi sport. Spaniolii joacă alt sport, nu fotbal. Fotbal joacă FC Berbecuţii Steaua şi FC Pechinezii Dinamo. Barcelona şi Real fac magie, nu fotbal.

Aproape că l-am uitat pe Dani Alves, cel mai nesimţit şi mai dur jucător de peteren, care nu a văzut nici măcar un cartonaş. Dar îl ţiin minte pe Messi, care mi-a demonstrat că e un jucătoraş micuţ. Eh, a trecut.

În rest, cam asta e. E foarte posibil ca noi, suporterii Madridului, să nu câştigăm competiţia organizată de UniCredit Ţiriac şi UEFA Champions League. Sunt mulţi pinguini pe lume. Dar cel puţin am demonstrat că încă suntem mulţi cei ce consideră că Albul a făcut istorie şi este istorie.
HALA REAL!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.