Eu nu am crezut nici o secundă că reclama de la TV, cea cu tinerii care s-au căsătorit în vârf de munte, e reală. De fapt, comentariul inițial a fost Fugi băă, că n-are cum.

A trebuit să apară bannerul din dreapta ca să aflu că da, nunta hai-hui e pe bune, tipii chiar s-au căsătorit în vârf de munte și rudele i-au privit pe internet.

Iar acum vor să plece într-o lună de miere mai altfel.
Pentru asta s-a organizat un concurs, concurs unde voi trebuie să le propuneți locuri pe care să le viziteze și locuri unde să rămână peste noapte. (am văzut pe site că o tipă le-a propus mirabila metropolă Popești-Leordeni. Acum pe bune…). La finalul fiecarei saptamani de concurs, cei doi aleg locul in care merg dintre 50 de propuneri cele mai votate propuneri.

Cei ce vor avea cele mai bune sugestii, vor câștiga un laptop Lenovo Idea Pad U350 si o cartela de internet mobil pe saptamana. Timp de 3 saptamani.

Sunt sigur că dacă nu recomandați Popești-Leordeni aveți șanse să intrați în competiție.
Între timp, puteți să le urmăriți evoluția pe Twitter sau pe Facebook.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.