Mândrul șmenar care conduce, în interes personal, Ministerul Tineretului și Sportului, s-a supărat foarte tare că toate tenismenele românce s-au retras de la olimpiadă, cum adică, nu au simțit onoarea neprețuită de a reprezenta românia la olimpiadă și au preferat să stea acasă și să se antreneze pentru turneele pe bani? Vai, e imposibil așa ceva.

Așa că, domnul ministru, în furia sa, a decis că gata, el va tăia finanțările de la federația română de tenis, pentru că așa ceva nu e posibil.
Bine, într-o țară normală din europa v0ați gândi că e o decizie tâmpită, care afectează, de fapt, copiii care fac tenis.

Doar că nu e deloc așa. În românia, statul NU subvenționează tenisul de copii nici măcar cu o minge. Nici măcar cu un teren închiriat la preț redus. Părinții copiilor plătesc absolut tot. ABSOLUT TOT, nu doar materiale, medicație și restul ce e necesar, ci plătesc inclusiv drumuri la competiții, hotel, tot bă, tot, înțelegeți? Ministrul cel într-un picior va reduce salarii și sinecuri, pentru că asta e tot ce face federația română de tenis.

Aduceți-vă aminte cum și-a vândut tatăl Simonei Halep tot ca să poată avea bani pentru competiții. El a fost unul din fericiții care și-a recuperat banii. Gândiți-vă câți sunt care nu au mai putut să își trimită copiii în competiții pentru că, pur și simplu, au ajuns la fundul sacului.

După care gândiți-vă cu drag și la ministru, și la federație.