Mândrul șmenar care conduce, în interes personal, Ministerul Tineretului și Sportului, s-a supărat foarte tare că toate tenismenele românce s-au retras de la olimpiadă, cum adică, nu au simțit onoarea neprețuită de a reprezenta românia la olimpiadă și au preferat să stea acasă și să se antreneze pentru turneele pe bani? Vai, e imposibil așa ceva.

Așa că, domnul ministru, în furia sa, a decis că gata, el va tăia finanțările de la federația română de tenis, pentru că așa ceva nu e posibil.
Bine, într-o țară normală din europa v0ați gândi că e o decizie tâmpită, care afectează, de fapt, copiii care fac tenis.

Doar că nu e deloc așa. În românia, statul NU subvenționează tenisul de copii nici măcar cu o minge. Nici măcar cu un teren închiriat la preț redus. Părinții copiilor plătesc absolut tot. ABSOLUT TOT, nu doar materiale, medicație și restul ce e necesar, ci plătesc inclusiv drumuri la competiții, hotel, tot bă, tot, înțelegeți? Ministrul cel într-un picior va reduce salarii și sinecuri, pentru că asta e tot ce face federația română de tenis.

Aduceți-vă aminte cum și-a vândut tatăl Simonei Halep tot ca să poată avea bani pentru competiții. El a fost unul din fericiții care și-a recuperat banii. Gândiți-vă câți sunt care nu au mai putut să își trimită copiii în competiții pentru că, pur și simplu, au ajuns la fundul sacului.

După care gândiți-vă cu drag și la ministru, și la federație.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.