Cum să faci să sugerezi că, de fapt, oamenii sunt proști și needucați, atunci când apare o criză de PR?
În mod evident, în urma scandalului pedo-vergetura, sponsorii stilului de viață a lui Bufnici au fost întrebați, pe bună dreptate, care este opinia lor despre acest subiect.

Practic, orice manual de PR îți zice că ai două soluții, în cazuri atât de grosolane. Ori taci și aștepți să treacă, pentru că piața are memoria unui caras auriu iar săptămâna viitoare deja va exista un alt scandal, ori te disociezi complet de eroul negativ, așteptând, la fel, ca situația explozivă să treacă, din aceleași considerente.

Nicoleta Deliu, șefa de comunicare de la BCR, din ultimii 14 ani, a ales a 3 a cale. Cea în care sugerează public că, de fapt, piața e proastă și nu înțelege și că ei sunt gata să își asume educarea ei, ca să înțelegem că nu se face justiție în piață, ci doar educație continuă.

Iar când apar reacțiile la asemenea bălărie, doamna Deliu continuă


Doamna Deliu uită, convenabil, că este în BCR de 14 ani. Și că, în acești 14 ani, în loc să se afișeze cu diverși pedofili nedeclarați, ar fi putut să înceapă această operă de educare, bazată pe codul de valori BCR și acum să privim o piață curată, elegantă smiorc smiorc. Dar doamna Deliu nu a avut această minunată idee de a ne educa decât atunci când George (sic!) a avut ideea de a-și expune apetitul pentru minore și nevoia de a mula femeile care merg la plajă pe nevoile sale de observare de forme băiețești, sub 15 ani.

Practic, doamna Deliu, dă cu subiectul de gard și ne spune că nu, BCR nu va face nimic, în continuare, îl va certa constructiv Pe GB, hai, menuț, ce îți place ție ține în ușa dormitorului, că uite, ne creezi probleme. Lucrurile vor merge mai departe, iar de Black Friday vom fi iarăși încântați de clipurile specializate ale omului numărul 1 pe IT din românia.

Iar pentru toate astea, dumnezeu a inventat un singur cuvânt.
Rebate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.