Știți ce se întâmplă cu o instituție de presă care a călcat greșit în fața serviciilor și trebuie să plătească? Instituția este decredibilizată. Serviciul care o are arondată nu spune nimic, continuă colaborarea ca și până atunci, doar că, la un moment dat, îi strecoară o servită otrăvită, care explodează în mijlocul redacției și pune punct, pentru o perioadă, oricărei credibilități.

Dacă țineți minte, așa a fost pedepsit Tolontan, când începuse să o ia pe câmpii grav, crezând că e vreun vedet nedescoperit la fotbal. I-au servit prostia cu muzeul de geologie care radia mai rău decât Cernobâlul, s-a făcut de căcat imens, a băgat capul la cutie și își vede de treabă, pentru că și-a învățat lecția.

Ieri, și-au furat-o și curații de la Newsweek.

S-au gândit ei, pe la ora 5, sub pseudonim, că, de fapt, PNRR nu este trimis la comisia europeană și că, de fapt, e o țeapă a lui Ghinea și că hahaha, ce i-am prins cu șomârleaua pe fraieri, iată, cetățeni, la arme, BOMBĂ DE PRESĂ.

De fapt, extrem de evident, băieții au călcat pe purcea, au înghițit servita cu tot cu cârlig, s-au făcut de căcat în cel mai haios mod și cam aia a fost. Acum, Alexandru Pop a mai scris 2 articole între timp, în care, evident, nu își cere scuze, în numele redacției, că au fost niște gușteri cu cioc, ci o dă la întors, pentru că așa e în presa românească, pregătită de profesori ca Horace Bădău. Ținem de prosteală până la capăt, cititorul uită rapid.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.