Știți ce se întâmplă cu o instituție de presă care a călcat greșit în fața serviciilor și trebuie să plătească? Instituția este decredibilizată. Serviciul care o are arondată nu spune nimic, continuă colaborarea ca și până atunci, doar că, la un moment dat, îi strecoară o servită otrăvită, care explodează în mijlocul redacției și pune punct, pentru o perioadă, oricărei credibilități.

Dacă țineți minte, așa a fost pedepsit Tolontan, când începuse să o ia pe câmpii grav, crezând că e vreun vedet nedescoperit la fotbal. I-au servit prostia cu muzeul de geologie care radia mai rău decât Cernobâlul, s-a făcut de căcat imens, a băgat capul la cutie și își vede de treabă, pentru că și-a învățat lecția.

Ieri, și-au furat-o și curații de la Newsweek.

S-au gândit ei, pe la ora 5, sub pseudonim, că, de fapt, PNRR nu este trimis la comisia europeană și că, de fapt, e o țeapă a lui Ghinea și că hahaha, ce i-am prins cu șomârleaua pe fraieri, iată, cetățeni, la arme, BOMBĂ DE PRESĂ.

De fapt, extrem de evident, băieții au călcat pe purcea, au înghițit servita cu tot cu cârlig, s-au făcut de căcat în cel mai haios mod și cam aia a fost. Acum, Alexandru Pop a mai scris 2 articole între timp, în care, evident, nu își cere scuze, în numele redacției, că au fost niște gușteri cu cioc, ci o dă la întors, pentru că așa e în presa românească, pregătită de profesori ca Horace Bădău. Ținem de prosteală până la capăt, cititorul uită rapid.

18 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Ce făcuși bre la comentarii?
  Noi pe cine mai înjurăm acum?

  16

  • #2

   Pe mine 😀

  • #3

   O să ne ceară și Certificat de vaccinare pentru cea mai banală înjurătură

   V-ați plîns de lipsa editării…na!

   7

 2. Servitele astea nu ar trebui verificate inainte sa le dai in productie? Nu asta ar trebui sa fie principala activitate a jurnalistilor?

  9

  • nu men, activitatea lor principala este sa manance kkt pentru cel ce ii plateste mai mult. astia sunt TOTI jurnalistii romani. aia care nu puteau face asta, au emigrat.

  • #6

   Asa se vede nivelul jurnalistilor. Una este sa publici o stire servita pe care nu prea ai cum sa o verifici, gen “scurgtere de informatii confidentiale” si alta este sa publici o stire pe care o poti verifica relativ usor.

   6

 3. #7

  De ce s-a supărat SIE pe Newsweek?

  2

  • SIE nu are activitate pe teritoriul tarii. Ai incurcat serviciile, baiatul.meu

  • #9

   Nu are activitate (declarată oficial) pe teritoriul țării, dar se mai scapă pă ei câteodată.

   1

  • #10

   SiE are interzis PRIN LEGE sa aiba activitate

  • #11

   I-a si oprit legea de multe ori ce-i drept.

   4

  • #12

   i-a oprit intotdeauna. simplu. sigur, inteleg ca uitatul la Aneta3 tampeste, dar cand o institutie nu are drept de operare pe teritoriul tarii, in primul rand nu are fonduri disponibile pentru a opera. prin urmare, nu are angajati care sa opereze. lasati ba televizorul, ca o luati razna

  • #13

   “SiE are interzis PRIN LEGE sa aiba activitate”. Nicu G. n-ar fi de acord cu tine….

   1

  • #14

   Ma pasioneaza domeniul militar si tot ce-i conex, de la tehnologii pana la partea de intelligence deci ironia cu A3 e gratuita. Nu e chiar o exceptie ca un serviciu sa incalce “teritoriul” si zona de expertiza a altuia, ca tot e Afganistan in prime-time vezi clinciurile cia cu serviciile militare de acum cativa ani. Cat despre fonduri, un serviciu de spionaj e in permanenta aflat in ilegalitate prin natura sa. Sunt agentii care au 0 fonduri de la stat ca e treaba lor sa-si obtina asset-urile din activitatea pe care o presteaza, legala sau nu.

   0

 4. #15

  @arhi, corect, plus ca sunt atatea servicii de contraspionaj ca nu ar avea loc si, in plus, e tarlaua ALORA Romania.
  Dar au treaba, stiu asta sigur, pe contraspionaj la modul urmator: daca dam pe afara de info care ar ajuta la interiorul tarisoarei, folosim, ca nu suntem prosti…si, de obicei, o dau catre DIA. Cam atat…

  1

 5. #16

  Că si multa credibilitate aveau mircea marian&co insa e plina presa de chestii primite publicate si neverificate.
  De fapt ce zic eu “presa”…chestia aia care se mai vrea a fi presa

  1

 6. De la semnarea acordului si pana la si cheltuirea banilor chiar pt ceea ce sunt destinati e cale lunga si istoria ne arata ca romania, indiferent de cine a fost guvernata, este incapabila …chiar si cand ar putea accesa fonduri moaca….

  1

 7. ăsta a fost un articol educativ pentru mine. Consum puțină presă și de obicei aflu cu întârziere despre scandalul zilei

  0