Știți ce se întâmplă cu o instituție de presă care a călcat greșit în fața serviciilor și trebuie să plătească? Instituția este decredibilizată. Serviciul care o are arondată nu spune nimic, continuă colaborarea ca și până atunci, doar că, la un moment dat, îi strecoară o servită otrăvită, care explodează în mijlocul redacției și pune punct, pentru o perioadă, oricărei credibilități.

Dacă țineți minte, așa a fost pedepsit Tolontan, când începuse să o ia pe câmpii grav, crezând că e vreun vedet nedescoperit la fotbal. I-au servit prostia cu muzeul de geologie care radia mai rău decât Cernobâlul, s-a făcut de căcat imens, a băgat capul la cutie și își vede de treabă, pentru că și-a învățat lecția.

Ieri, și-au furat-o și curații de la Newsweek.

S-au gândit ei, pe la ora 5, sub pseudonim, că, de fapt, PNRR nu este trimis la comisia europeană și că, de fapt, e o țeapă a lui Ghinea și că hahaha, ce i-am prins cu șomârleaua pe fraieri, iată, cetățeni, la arme, BOMBĂ DE PRESĂ.

De fapt, extrem de evident, băieții au călcat pe purcea, au înghițit servita cu tot cu cârlig, s-au făcut de căcat în cel mai haios mod și cam aia a fost. Acum, Alexandru Pop a mai scris 2 articole între timp, în care, evident, nu își cere scuze, în numele redacției, că au fost niște gușteri cu cioc, ci o dă la întors, pentru că așa e în presa românească, pregătită de profesori ca Horace Bădău. Ținem de prosteală până la capăt, cititorul uită rapid.