Foarte serios, help! Am nevoie de ajutor, mult, chiar. Efectiv m-am săturat de aceleași feluri de mâncare, făcute la infinit, aceiași supă cu găluște/tăieței/fidea, ciorbă de vită/fasole, chestii făcute la cuptor (mi s-a făcut o silă de lucruri gătite la cuptor de nu vă imaginați), șnițele, chiftele, fasole iahnie.

Una din probleme este că, făcându-le de atâtea ori, am început să le tratez cu prea puțină serriozitate, ei, nu am păstârnac, mare lucru, aia e. Și am început să dau niște failuri majore, de nu îți vine să le mai mănânci.

Cealaltă este că, fiind diabetic, aportul de carbohidrați și zaharuri trebuie să fie minim, așa că făinuri, copturi, prăjituri și altele sunt complet excluse.

Așa că, oameni buni, voi ce mai gătiți pe acasă, indiferent de momentul zilei? Cu ce vă hrăniți familia? Cu cât mai exotic, cu atât mai bine. Primul care zice gulas și boia primește block pe viață! A, și guacamole, fmm avocado. :mrgreen:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.