Poate v-am mai zis, în piață la Baia Mare se face probabil cea mai bună brânză de burduf din lume, ingredient esențial în miraculoasa cură de slăbire a lui Arhi. Ultima oară când am fost, nu am avut timp/când să îmi cumpăr, din motive de nuntă.
Dar astăzi, cu ajutorul lui Gabriel Oană și a TNT România, s-a făcut o operațiune de salvare în Social Media și am primit livrare specială. În cutie de frig, încă era perfect rece.
So much tochitură, so much plăcintă cu brânză, so much de toate.
Ma gandesc chiar sa fac un site cu livrare, dacă ați ști ce bună e brânza…
NOU
cat e kilu` domnu`?
vezi cum faci ca vor aparea toate tarabele de sibiu, cu nume schimbat, in baia mare :))
NOU
Salut şi eu pe această cale pe cei dela TNT care ar fi trebuit să-mi livreze ieri un colet cu nişte medicamente însă nu au avut nici bunăvoinţa să răspundă la telefon ieri, nici să mă caute ei mai târziu, iar astăzi au telefonul închis pentru că ei nu lucrează sâmbăta.
La social media văd că se pricep bine, poate ar trebui să se apuce şi de servicii de curierat în viitorul apropiat.
În altă ordine de idei mi-ai făcut poftă de brânză, aşadar mâine e “cooking day” cu mămăligă şi brânzeturi alese.
NOU
Ia apuca-te si tu de blogging, iar cand vei ajunge la nivelul lui arhi te vor servi si pe tine la fel de primpt domnii de la ti en tii. 🙂
NOU
Buna, Silviu, ne cerem scuze pentru experienta de ieri. Ne-ar fi de mare ajutor daca ne poti comunica numarul transportului, printr-un mesaj privat pe pagina de facebook TNT Express Romania. Te asiguram ca vom verifica si vom raspunde cat se poate de rapid. Multumim pentru feedback, un weekend bun!
NOU
@Vladimir: Păi dacă e curierat doar pentru bloggeri atunci să ştim şi noi muritorii de rând să nu mai deranjăm.
@TNT: V-am trimis datele prin mesaj pe FB, însă asta doar pentru a vedea că nu am scris mesajul de mai sus ca să vă denigrez pe voi. Oricum problema se va rezolva probabil luni sau marţi în funcţie de programul agentului local şi deja m-am consolat cu ideea asta si nu pretind tratament special de nici o culoare.
NOU
Nu îmi stă în fire să scriu comentarii elogioase însă coletul tocmai a fost livrat de catre agent chiar dacă nu mă aşteptam la asta şi nu pot decât să spun “Jos pălăria, TNT”.
Aşa cum am spus şi mai sus ştiu să facă social media şi PR.
NOU
well, cu placere:))
NOU
@Velu, ai dreptate, Fan Curier lucreaza si sambata sub orice critica si nesimtire, impreuna cu cei de la Urgent Curier.
NOU
Ar merge un site cu livrare, e posibil insa ca transportul sa transforme super-branza in super-scumpa-branza. Probabil ii (cel putin) tripleaza pretul.
NOU
Suntem specii rare. În afara de tine și cati or mai fi pe aici pe bolog probabil, eu personal nu am nicio cunoștiință care să prefere brânză de burduf. Iar aia din “hyperpravalie” in celofan e de “porc” (ca sa zic așa) 😀
NOU
OMG, exista oameni carora NU le place branza de burduf?! Eu o mananc aproape zilnic, am congelatorul plin de asa ceva, pentru ca e tot de undeva din provincie. Mmmm, placinta cu branza de burduf si ceapa verdeeee
NOU
Zina, niste tarani… :))
NOU
voi? da…
NOU
Cutie de frig inseamna cutie frigorifica?
NOU
chiar vrei sa stii?
NOU
Chiar ÎN piata se face branza??
NOU
Se face in cutie.
NOU
Frigorifică
NOU
Mno….la Maramu’ nu-i zice branza de burduf …. ci branza framantata. Si hmmm, e departe de branza de burduf sau cel putin cea pe care noi din sud, ii zicem branza de burduf. Sorry de faptul ca nu-s de acord, dar nici pe departe nu-i cea mai buna din lume. Mergi la stana (nu la marginea drumului ) la munte si ai sa vezi/simti diferenta … fie muntele in zona Sibiului, fie in Dambovita…
NOU
da, ce tampita aia care mi-a vandut branza, de ii zice branza de burduf. o proasta, nu asa. sa o trimit la sibiu sa invete
NOU
Citesc acest blog de vreo 3 ani, dar asta e cea mai mare aberatie …..Mihai de pe la greci, in Maramures nu se face decat o branza..branza de burduf, ca e proaspata sau framantata cu sare si lasata la maturat, tot branza de burduf este……Zona la care faci tu referire are ceva bun ce prin Maramures nu are traditie, e vorba de pastrama de oaie, dar cand vine vorba de branza de burduf cea de maramu e cea mai buna si nu o spun doar eu, mari bucatari spun acest lucru.
NOU
Arhi …nu e deloc tampita ci te-a ghicit ca esti “mitic”.,
@Zambesc … daca esti de-al locului zi-mi si mie de ce nu puneti si voi branza in basica, daca tot o denumiti asa? sau de ce mai mult de jumatate din baimareni habar n-au ce e aia branza de burduf … ?
NOU
este? nu-i asa ca eu m-am dus in baia mare, am cautat un taran si m-am dus la el, intreband de branza? deci peste 50% nu stiu ce e aia…interesant. sa ne zici si noua conform carui studiu. multumesc.
NOU
Mihai Grecia @
De unde atatea basici, pe vremuri in medie o familie de prin zona numara 10 membri, iar branza stransa peste vara ii tinea pana in primavara. Mieii erau dati la schimb pentru grau, branza se framanta cu sare pana scoteau tot aerul din ea, cam cum fac japonezi cu sabiile. Iar dupa o ingropau in pamant, iarna asta mancau si ceva lapte de la vaca. Unii mai norocosi aveau si ceva carne de porc. Cei bogati aveau si branza in basica, dar asta era mai mult un moft. Cand ai de conservat zeci, sute, de kg de branza renunti la besici.
Cum iti spuneam in Maramures nu exista decat un fel de branza.
NOU
Sunt niste Calugari la Cernica, care face o branza buna.
NOU
1. Is din Baia Mare, deci stiu cat de buna e branza.
2 Arhi, nu te enerva, ca unii-s doar invidiosi. Adica, ne-ncurcam in semantica cand avem treaba cu mancatul?
3. Pofta mare ! Daca ramai in pana, striga dupa ajutor :))