Dacă nu știați, jogodiile de la Click au descoperit un film în care, atenție, Mihai Petrache se dezbracă și își arată fundul. Dealtfel, ceva senzațional.

Leprele din online au sărit repede. Vai, cine era să câștige Românii au talent, un tip care se dezbracă pe webcam pentru bani, the horror, the pain.

Pentru ratații respectivi, e bine să citească rândurile scrise de un alt culturist, și anume Valentin Bosioc.

Odata intrat in bransa intalnesti tot felul de indivizi si individe cu diferite fetisuri bizare, sau poti intalni oameni misto cu care sa poti avea un simplu chat. Unii iti vor vorbi urat si porno, unii iti vor cere sa faci anumite chestii, altii vor zice ca arati excelent si ca te iubesc, unii se vor indragosti de tine si iti vor oferi/cere ID de skype, mess sau alte retele, altii vor zice ca arati naspa si te vor injura … Situatii si situatii. Depinde numai de tine ce permiti si cat permiti, ce vrei sa faci si ce nu vrei sa faci, tu iti impui limitele/standardele, depinde numai de rabdarea ta. Depinde de tine cat vrei sa castigi si in ce fel.

Citiți și restul articolului, e interesant.
Voiam să scriu că mamele respectivelor lepre probabil au fost mai prostituate decât Mihai Petraiche, dar nu mai scriu, pentru că sărmanele femei nu au nici o vină că au crescut asemenea gunoaie.

Problema gravă este lipsa totală de cultură, de bun simț și dorința de a arunca cu rahat prin orice mijloace. E păcat că sunt atâția ratați cu acces la internet.
Foarte păcat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.