Mediafax era la un moment dat un punct de reper pentru mine. Știri solide, din teren, cu reporteri care căutau știrea, nu așteptau să vină știrea la ei și să o traducă. Chiar voiam să îmi fac abonament la fluxul de știri.

Din păcate, degringolada presei se vede și la ei.

Genică Boerică, cel care l-a denunţat la DNA pe fostul premier Adrian Năstase în dosarul “mătuşa Tamara” – în care fostul demnitar a fost achitat de instanţa supremă -, a fost condamnat, luni, de către Tribunalul Bucureşti la 12 ani de detenţie într-un caz de spălare de bani.

Cât trollism poate fi în acest titlu? Mult.
Pentru că, dacă îl citești fără să fii foarte atent, concluzionezi că în dosarul mătușa Tamara, denunțătorul a fost condamnat la 12 ani de închisoare, iar Adrian Năstase a fost achitat. Cine mai citește că, de fapt, tipul a spălat niște bani și a fost închis. Legătura dintre condamnare și dosarul Tamara? Nici una. Senzaționalism de rahat? Maxim.

Asta pe lângă, VEZI AICI!!!, CITEȘTE AICI!!!, CLICK AICI!!!, SENZATIONAL- VEZI CUM !!!, vagă și singura agenție de știri care era serioasă, în mocirla zilnică a unei prese muribunde.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.