Mediafax era la un moment dat un punct de reper pentru mine. Știri solide, din teren, cu reporteri care căutau știrea, nu așteptau să vină știrea la ei și să o traducă. Chiar voiam să îmi fac abonament la fluxul de știri.

Din păcate, degringolada presei se vede și la ei.

Genică Boerică, cel care l-a denunţat la DNA pe fostul premier Adrian Năstase în dosarul „mătuşa Tamara” – în care fostul demnitar a fost achitat de instanţa supremă -, a fost condamnat, luni, de către Tribunalul Bucureşti la 12 ani de detenţie într-un caz de spălare de bani.

Cât trollism poate fi în acest titlu? Mult.
Pentru că, dacă îl citești fără să fii foarte atent, concluzionezi că în dosarul mătușa Tamara, denunțătorul a fost condamnat la 12 ani de închisoare, iar Adrian Năstase a fost achitat. Cine mai citește că, de fapt, tipul a spălat niște bani și a fost închis. Legătura dintre condamnare și dosarul Tamara? Nici una. Senzaționalism de rahat? Maxim.

Asta pe lângă, VEZI AICI!!!, CITEȘTE AICI!!!, CLICK AICI!!!, SENZATIONAL- VEZI CUM !!!, vagă și singura agenție de știri care era serioasă, în mocirla zilnică a unei prese muribunde.