Probabil nu vă mai amintiți cine e Mihaela Petrovan, patroana agenției More than Pub. E cea care mergea până la capăt alături de măcelarul Burnei. Nu cred că a mai mers, că a falimentat Burnei.

E cea care a considerat că asocierea dintre hitler și biscuiții Rostart e cel mai bun lucru care i se poate întâmpla brandului și umbla cu amenințările cu justiția pe la ziare, că de ce își bat joc de prostia ei.

E cea care nu știe cum funcționează internetul, deși avea agenție de comunicare, așa că s-a gândit că ar fi ok să vină să mă înjure, sub multiple nume, pentru că așa se face treaba, vii, înjuri, omul se sperie și șterge, doar nu vrei să te înjure din nou necunoscute pe internet.

E cea care credea că poate să hingherească studenții de la UNATC, care să vină să îi muncească gratis, versus tone de distracție la muncă. Aia a fost cea mai mișto, oamenii de la UNATC fiind oameni de creație, și-au bătut-o de ea ca de ultima Lovin de pe centură.

Învinsă de sistem, doamna Petrovan va pleca din românia în Irlanda, nu înainte de a-și plăti un articol mizer în Adplayers. Am contribuit și eu, cu umilele puteri, doamna Petrovan, gratuit, așa, ca să nu mă uitați ușor, îmi place să las urme în oamenii care interacționează cu mine.

Sper să găsiți în Irlanda un pub unde să vă angajați și să prestați, măcar acum, niște muncă cinstită. Și nu doar un pub, ci două, trei. De ce nu, More than one pub, nu? Hai, chelnereală plăcută.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.