Bănuiesc că știți toți despre doctorul Burnei, criminalul ce experimenta pe zeci de copii tehnici chirurgicale demente, demne de doctorul Mengele, experimente ce i-au schilodit pe zeci și au ucis pe unul din ei.

Doctorul Burnei și-a luat agenție de PR. Știți, a cerut să fie lăsat să vină la muncă, să câștige salariul său de 3000 de lei, pentru că nu mai avea din ce să trăiască. Și să își plătească avocatul de 200 de euro ora. Și agenția de PR More than pub.

Îi știți și pe More than Pub. Ăia care angajau sclav acum vreo câteva săptămâni și se mândreau cu ce PR bun au făcut, că a vorbit atâta lume despre ei.

Anyway, sunt de părere că, indiferent cât de criminal ai fi, precum doctorul Burnei, ai dreptul la avocat și, dacă ai bani, pentru că ai, doar ai fost atâția ani un mafiot al halatelor albe, să îți angajezi și agenție de PR, nu e asta o problemă, banii trebuie să circule chiar dacă tu ajungi la bulău.

Doar că mizeriile numite More than pub, în loc să iasă să coafeze imaginea clientului său, au gândit că ar fi bine să se identifice cu el, luptând împotriva mârșăviilor grupului ce îi vor răul. Citiți aici ce mârșavă era Amira, copilul lăsat handicapat pe viață de către bunul doctor. Citiți despre copilul decedat și despre ceilalți mârșavi, conform More than pub, nenorociți pe viață, distruși și lăsați fără viitor, totul datorită bunului doctor Burnei.

Agenție de PR care luptă împotriva mârșăviilor reprezentate de copiii distruși de clientul lor?
Cuvintele care îmi vin în taste nu pot fi publicate, din păcate. Pe bunul doctor Burnei îl va pedepsi legea. Pe mârșavii de la More than Pub, cine îi va pedepsi?

Later edit: CItiți cât de mizerabilă poate fi Mihaela Petrovan de la More than pub. Cât de mizerabilă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.