Sunt chiar curios, ați fost pe undeva unde să rămâneți impresionat de măsurile de siguranță, toți angajații să fie brici, retardații cu hurr durr botniță să nu fie acceptați înăuntru and so on?

Nu de alta, dar eu am fost ieri la clinica Victor Babeș, să le fac teste de intoleranță copiilor și, din toată clinica, unde oamenii erau exemplari, angajați, pacienți, intrarea se făcea pe un culoar de dezinfectare, ieșirea prin altă parte, tot tacâmul, singurul care avea o mare durere în cur era paznicul de la, cred, SSG, care avea masca pe post de suport de bărbie și, FFS, tușea de rupea plămânii în el.

M-am dus și le-am zis tipelor de la recepție că nu e normal ce se întâmplă, că se auzea în toată clădirea cum behăia ăla pe deasupra măștii, am primit un mdaaaaa, așa ar trebui, daaaa și cam atât, nimeni nimic.

Am ieșit înjurând, dacă și la clinică privată, când mergi, dai de rahaturi de astea, nu mai poți fi sigur nicăieri de nimic.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.