Am urmărit tot ce s-a întâmplat în cazul Johnny Depp, de la început, de la primele acuzații ale panaramei în pat răhățitoare. Bănuiesc că mulți dintre voi știți despre ce e vorba și nu trebuie să repet eu lucruri extrem de publice.

Deși nu a fost o acțiune penală, ci de drept civil, mă bucur că Amber Heard a primit ceea ce merita și acum plânge pe la colțuri că nu are de unde să îi plătească 8 milioane lui JD. Nasol moment, mișto coliva.

Mă bucur mai mult, însă, că mișcarea #metoo în orice condiții și-a încasat un pumn în plex. JD a fost considerat vinovat din primul moment, toată lumea s-a debarasat de el, a fost exclus din filme (deși, sincer să fiu, Mad Mikaelsen face un rol mult mai bun ca Grindelwald în Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald), a pierdut rolul din Pirații din Caraibe și timp de ani a fost privit și hulit de fiecare mizduță de la Hollywood, pentru că, nu-i așa, era bărbat caucazian de succes, deci vinovat.

Iată că nu era vinovat. A luptat pentru nevinovăția sa, și-a demonstrat-o fără echivoc și, sper doar, că a învățat societatea că nu este suficientă acuzația cuiva pentru a decide că un om este vinovat.

Iar JD sper că a învățat din titlu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.