Citeam articolul ăsta imediat după ce am primit un spam de la un content creator care se oferea să îmi scrie articole pe blog corecte dpdv SEO, minim 500 de cuvinte, documentate, tot ce trebuie, 3000 de lei 30 de articole. Ce să zic, o carieră decentă, dacă stai să te gândești că eu scriu acum, când nu am chef, în jur de 80-100 de articole lunar, dar sunt luni în care scriu și 200, depinde de inspirație. Un câștig decent.

De aproape 10 ani scriem texte in limba romana, care bifeaza o serie de cerinte esentiale:
• sunt unice
• sunt bine documentate
• sunt bine structurate
• respecta toate regulilor SEO.
Va propunem sa fim partenerii dumneavoastra si sa scriem texte care vand

Daca redactarea continutului pentru site va ocupa mult timp, nu aveti idei pentru articole de blog sau nu reusiti sa scrieti descrieri de produse care vand, va propunem sa colaborati cu noi. Putem gandi abonamente lunare sau anuale, prin care sa va oferim continut de cea mai buna calitate.
Pe langa redactare, putem sa publicam comunicate de presa si advertoriale cu link catre site-ul dumneavoastra.
Pachete cu care putem incepe
Pentru a testa serviciile noastre va propun unul dintre urmatoarele Pachete pachete:
Articole/Comunicate transmise in format Word

1. Pachet 2 articole – 400 lei
2. Pachet 8 articole – 1200 lei
3. Pachet 30 articole – 3000 lei

Cele 3 pachete contine articole x 500 de cuvinte cu poze relevante. Articolele sunt trimis in format Word conform programului stabilit cu dumneavoastra.

Ca om care are, ca job, fix munca asta, de a scrie articole unice (mai exact 18 060 articole doar pe situl acesta), eu stau și mă întreb. Cum au băieții ăștia atâta inspirație încât să scrie articole așa, pe bandă rulantă? Au o viață foarte interesantă? Au cunoștințe in extenso despre viață și restul?

Sau le copiază de pe internet, le traduc frumos cu google translate, o poză cu miez și aia e?

Nu știu, men, dar dacă gândesc ei, chapeau. Adică, ar fi fost o chestie mișto pe vremea când panduțu, bunescu, blogatu și restul de bloggeri care au trecut la vlog din cauza succesului fulminant în scris, încercau să screamă articole pe interneți. Conținut variat, interesant, SEo friendly, tot ce vrei ca să devii vedetă.

Eu prost, că mă chinui să le scriu din capul meu.
Fraer.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.