Probabil ați râs fin, când ați citit bălăriile ăstuia. Ahahaha, fugi bă cu minciunile tale de securist, că nu te crede nimeni.
Daca da, ați greșit. Pentru că Robert Șmengoiță nu a vorbit pentru voi, nici măcar nu îi pasă de persoana voastră. Voi sunteți parte a celor intelectuați, scârbiți de politică, de vorbe, care sunt dezgustați că nu v-a făcut Nicușor pod de aur în Cișmigiu și încă nu știți cu cine să votați la capitală.

Robert vorbește pentru săraci. Robert vorbește pentru proști, pentru needucați, pentru oamenii pe care i-a crescut PSD în cei 35 de ani de când căpușează românia. Ăia sunt cei ce merg la vot și care îl țin în funcție. Ei trebuie să vadă că da, așa e, poți trăi cu 40 de lei 3 zile, fără probleme, exact ca ei. Ba chiar ei sunt mai șmecheri, că își iau și parizer din banii ăia. Oameni care au crescut lăudându-și mamele care, dintr-un pui frații Petreuși, făceau 3 feluri de mâncare timp de o săptămână.

Acela e targetul. Acolo se duce discursul.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.