Și ziceți, hai, v-ați luat samsung S24? Hai, nu vă rușinați, că v-am scris de el, ați golit magazinele, acum am și eu curiozitățile mele, pe care le merit. Nu de alta, dar e foarte posibil să mă întorc la prima mea dragoste, Samsung.

Adică nu știu câți dintre voi mai sunteți pe aici, de pe vremea aia, dar eu, înainte, am avut Samsung all the way, nu concepeam viața fără, am avut cred că toată gama posibilă, e un film pe net, cu mine, în care joc tenis de masă cu un Note, 4 cred, doamne, ce bun telefon a fost ăla.

Doar că, la un moment dat, a ieșit samsung cu ideea de ecran curbat. Și, pur și simplu, cu degețelele mele borcănate, nu aveam cum să îl țin în mână, oricum l-aș fi ținut, puneam degetele pe ecran, cumva. Sigur, finuț, elegant, delicat, dar ce să faci altfel? Și acum, din ce înțeleg, de acum nu mai avem acel ecran, duamne-ajută la tăți.

În plus, asta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.