Am impresia că marile lanțuri de magazine au făcut comenzi prea mari cu ocazia covidului și au fost prinse, cumva, pe picior greșit.

Am luat de 2 ori, în 2 zile diferite, de la Carrefour, inimi, pipote și gâturi, ca să îi fac lui Yuri o mermeleală cu orez, de gust. În ambele cazuri, le-a pus î frigider, unde am 2 grade și am vrut să le fac a 2 a zi. Când le-am deschis, cea mai mare duhoare de mort posibilă, și acum, când mă gândesc, îmi vine să vomit.

Am luat de la Kaufland de 3 ori (trei) carne gată făcută pentru hamburgeri. Același scenariu, pus în frigider maxim 10 ore, că le pun seara, când mă întorc de la shopping, a doua zi, gust de acru și lapte brânzit.

Nu înțeleg ce se întâmplă, nu mi s-a mai întâmplat așa ceva decât când luam produse de la Cora, cu muște moarte în interior. Carnea normală nu are nimic, e ok, chiar gustoasă. Dar astea…praf.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.