Oamenii sunt de mai multe categorii, nici nu le știu pe toate. Dar o știu pe aia de bloggeri/vloggeri pișcotari. Ăia care vor să meargă la cât mai multe evenimente, că na, să socializeze, să bea pe moca, să mănânce pe moca, să primească multe goodie bags, eventual să-i plimbi și cu limuzina. Tot pe banii tăi, ai organizatorului.

Sunt pișcotari pentru că așa-i numește industria. Chiar și ei între ei se numesc așa, numai că realizează că sunt pe bune sărăcii care așteaptă totul moca.

Aseară, când eram pe picior de a mă băga la somn, am făcut marea prostie să intru pe Instagram să mă uit pe la story-urile oamenilor. Asta fac mai mereu, dar aseară preferam să nu. Am dat de una, mămică la 20 și puțini ani, deja divorțată, și-a povestit toată despărțirea pe instastory.

Printre altele, a fost la evenimenul ăla de la Radio Zu, ceva ”matinalul de la miezul nopții”. Eh, fata asta zicea de o amică de-a ei: ”NU POT SĂ CRED CĂ TE-AI DUS LA EVENIMENTUL ĂLA ȘI AI VRUT SĂ-ȚI PLĂTEȘTI BĂUTURA!”. Doamne, cum își permit oamenii, vere, să aibă instinctul să-și plătească băuturile și mâncarea la un eveniment unde au fost invitați????? CINE A MAI POMENIT SĂ PLĂTEȘTI DACĂ VREI SĂ BEI SAU SĂ MĂNÂNCI?!

Cum pot ei, așa-zișii influenceri din online, cu zeci de mii de abonați pe Instagram și Facebook, să fie așa? Așa adică să aibă pretenția că totul trebuie să le vină pe tavă, să nu depună niciun efort, eventual să-i și plătești să fie prezenți la evenimentul tău? Ei sunt niște prinți și prințese, cum să plătească pentru un suc?

Mai mult, această domniță mămică-blogger-influencer pentru că e mare vloggeriță cu 24k subs pe YouTube, acum câteva seri a fost la party-ul Nyx de la Funky Lounge Herăstrău. Nu numai că a pus pe Instastory cum ciocnea paharele de alcool (cel mai probabil era alcool acolo, nu apă minerală), după care se filma, tot pe Instastory, de la volan, în timp ce și conducea, bineînțeles. Te duci și bei alcoale, apoi te urci la volan, dar tu ești influensăr pentru mămici și ești urmărită și de copilași. Bravo, coaie, ține-o tot așa!

Și ca ea sunt mai mulți, în general pe prima idee, aia că NU tre’ să plătești niciodată absolut nimic din ce consumi la un eveniment. Plătiți-vă, mă, băieți, că alții muncesc ca să vă ofere vouă evenimentul ăla și primesc fix penis după event. Ah, primesc expunere la brand, ok, scuze, da. Nu toate evenimentele îți oferă băutură la discreție, mai ales alea mișto și unde găsești oameni și mișto. Ah, scuze, voi sunteți fashioniste. Fashionistele sunt prințese și știm cu toții că prințesele nu se cacă. Numai săracii și urâții fac asta.