Scris de Radu Vestemean

Buna dimineata. Am vrut sa-ti spun ca nu mai suport oamenii care nu vor sa aiba grija de cei din jurul lor si gasesc pretexte pentru a nu (mai) purta masca. Am scris un text iar daca tu consideri ca e ok pentru guest post iti multumesc!

Anul 2031… Pandemia a ajuns la final acum o luna! Un vaccin facut de firma Sinaloa din Mexic a pus punct acestei maladii.
Eu m-am trezit vesel si abia astept sa ies diseara. Nu am mai fost intr-un club de peste 11 ani. Azi este deschiderea oficiala a cluburilor din toata lumea. Sunt nefutut de peste 9 ani. Guvernul a interzis intalnirile celor care nu locuiesc impreuna si cum in bloc am doar barbati sau batranele simpatice am stat pe sec. Noroc cu noua emisiune “Influencer caut sponsor” unde fetele si-au etalat cele mai bune calitati iar asta mi-a mai temperat libidoul.
Am baut trei shoturi si am plecat la agatat. Astazi trebuie sa fie seara mea!! Ma multumesc cu orice! Dupa miezul noptii sunt luat la dans de cea mai frumoasa femeie din lume. E inalta si-mi zambeste frumos! Glumim…flirtam si se preface ca e usor ametita. Am mereu o mana pregatita in spatele ei pentru a-i sustine trupul zvelt si ametit. Imi sopteste la ureche dar nu sunt atent pentru ca sanii ei fara sutien danseaza usor pe pieptul meu. Ma cheama afara la o guma cu nicotina.

Tutunul de orice fel a fost interzis dupa ce consilierul presedintelui Buhnici a facut o recenzie pozitiva produsului “NicoGum”. Ne facem loc printre oamenii de pe scari si imparte cu mine ultima guma din pachet. Este editie limitata si are chipul Ministerului Educatiei (Selly) imprimat pe staniol. Ne bucuram de aceste clipe speciale si descopar ca are trasaturi asiatice. Mereu am fost atras de aceste femei. Este cu siguranta cea mai frumoasa femeie cu care am dialogat. Eu mi-am terminat guma iar ea se uita fix in ochii mei.

Face un balon si ma intreaba daca vreau sa merg la ea sa bem o Buhnicioaica din 2027. Trage cu ochiul si-mi zambeste suav. Sunt mai mult decat fericit. Ma roaga sa ii tin telefonul pana se duce in club sa-si recupereze haina de la garderoba. In timp ce o astept vad ca primeste o notificare pe facebook. Ne urcam impreuna in taxi si ii spun despre notificare iar ea deschide modul holoGRAMA by Ioana Grama.

Facebook ii aduce aminte de o postare de acum 10 ani:
SUS INIMILE JOS MASCA!!
O rog sa opreasca putin la non-stop sa cumpar doua pachete de “NicoGum”.
Ma dau jos si pasesc usor spre magazin iar apoi cu pasi tot mai mari si mai rapizi ma departez de taxi dar si de magazin. Ma departez si de ea si de orice contact fizic posibil alaturi de femeia vietii mele.

I dodged a bullet mi-am spus. Am luat-o spre casa usor si am ajuns la fix. Incepe reluarea emisiunii “influencer caut sponsor”. Imi iau cutia cu servetele umede si privesc spre ecran. Azi e editia aniversara cu Sanziana Albu. Adorm fericit si satisfacut!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.