Furată de la Bogdan.

Fix genul ăsta de oameni îți explică, doct, că vaccinul nu este studiat suficient, îți spun ce este tehnologia mRNA, îți motivează că nu s-au vaccinat pentru că nu au siguranța că, în românia, s-a respectat lanțul de frig, știu și că masca e inutilă oriunde ai purta-o, au toate adevărurile la ei.

În același timp, se duc să își facă o procedură medicală într-un apartament jegos din Chiajna, fără să aibă nici cea mai vagă idee ce, cine, cum, cu ce, nimic, absolut nimic.

Nu mă miră. Mai țineți minte cum râdeam de proștii care vorbeau despre guvernul care ne fură datele din buletine, dar stăteau la coadă la mall, să își dea o copie după buletin ca să primească o prăjitură gratis? Sunt exact aceiași oameni. Aceiași. Căutați, la cei care sunt reali, opiniile pe orice subiect. Veți vedea că toți sunt, de la bază, religioși, anti buletin cu cip, 5g, Bill Gates, totul.

Toți miniștrii învățământului din ultimii 30 de ani ar merita duși pe un stadion, cu Vadim la butoane. Ce vedem acum e distrugerea sistematică a învățământului, îndoctrinarea religioasă, totul pentru a avea proști manipulabili.

Uite-i. Ăștia sunt.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.