După cum se știe, a fost o șușanea de pupat anal primarul sectorului 5, șușanea prezentată de Dan Buttman, la care a și cântat Dan Bottman, împreună cu trupa sa de suflet, Hoelograf. Dan Bittman a încasat, pe persoană fizică, 11 000 de euro, pentru că l-a sărutat duios în cur pe primarul sectorului 5, iar Dan Bittman, împreună cu Holograf, au încasat 11 000 de euro, pentru că i-au cântat, languros, primarului sectorului 5.

Problema e că acei bani sunt bani furați de la locuitorii sectorului 5, așa cum demonstrează investigația de pe Libertatea.

Libertatea începe să publice de azi documente şi mărturii care arată cum s-a trucat cheltuirea a 700.000 de euro, banii cetăţenilor, în „Zilele Sectorului 5”.
Directoarea Centrului Cultural al Sectorului 5 şi încă doi angajaţi publici s-au opus, au anunţat că nu vor plăti ce nu se prestase şi au fost concediaţi de primarul Daniel Florea, chiar cu o zi înainte de eveniment!
„Un om al firmei Libro Events a dictat, practic, caietul de sarcini, dar chiar şi aşa, ilegalităţile sunt evidente”, susţine o sursă din interior, care cunoaşte derularea faptelor.

Citiți mai mult aici, RIngier a început să facă treabă la Libertatea și din scam site, a început să producă chestii

Așa. Acum că am lămurit-o cu banii încasați de Bittman, să trecem la partea cu adevărat haioasă.
După ce a văzut Bittman că a răscolit grav căcatul cam peste tot, a avut o idee maximă, care nu i-a mai trecut nimănui prin cap.
VOM DONA BANII!
Bine, să nu înțelegeți greșit, nu va dona banii primiți de el, va dona banii primiți de el și Holograf, banii lui, pe persoană fizică, nu se iau în calcul.

Deci da, săracilor care sunteți voi săraci. Uite ce gest demn și umanitar facem noi, uite, ne ridicăm deasupra voastră, lumpeni plebei și dăm cu banii în popor. Uite-așa aruncăm cu euro, uite-așa.

Problema lor este că, fiind bani furați, nimeni nu îi dorește. Iar destinatarii donației au avut o reacție pentru care merită respectul și aplauzele în picioare ale tuturor.

Bravo, un gest superb. BANII FURAȚI, TRANSFORMAȚI ÎN DONAȚIE, SUNT TOT BANI FURAȚI!
Iar banii aparțin locuitorilor sectorului 5.
În paranteză fie spus, dacă doriți să ajutați asociația,

SMS la 8844 cu mesajul SPITAL – o investiție de 2 euro pe lună

SMS la 8864 cu mesajul SPITAL – o investiție de 4 euro pe lună

Așaaaa.
Ai zice că na, totul s-a terminat. Dar nu s-a terminat, pentru că vine agenția care se ocupă de concertele Holograf, Sublime, deci, logic, agenția care a semnat contractul pentru șușaneaua din piață, deci iarăși, logic, agenția care lua comision din banii locuitorilor sectorului 5 și emite opinii.

Iată, un om de agenție care nu înțelege cum cineva poate avea verticalitate și nu poate accepta bani murdari. Este incredibil, e clar, oamenii aceia de fapt vor altceva, își fac PR, e o mizerie. Citiți comentariile la post, sunt neprețuite.

Adăugați la asta și aberațiile lui Buttman de zilele trecute, declanșate pe facebook și aveți o imagine excelentă a acestor artiști de anvergură, care este ei.

Ți-am luat unșpe miiiiiiiiii

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.