Jerry Maguire e un film vechi, cu Tom Cruise, Renee Zelwegger și un puști care arăta simpatic când era copil, iar acum și-a luat lumea în cap de la Hollywood, film în care un tip, sătul de mișmașurile din zona sa de industrie, s-a apucat să îi dea pe toți în fapt (observați că încerc să mă adresez pe limba voastră), toti cei din zonă l-au aplaudat discret, după care l-au scos complet din cercul lor, a rămas sărac și falit și singura sa scăpare, la final, era un negru simpatic, care a avut încredere în el, în timp ce spunea lucruri ca damn, shiet, thats whacked!

Anyway, articolul ăsta a lui Bonea, deși este super senzație, pe lângă că e scris bine, așa cum e și normal, va fi doar un alt articol tip Jerry Maguire. Lumea îl va sharui între conturi de whatsapp și telegram, discuțiile vor fi de genul CE LE-A DAT-O LA RENAULT HAHAHA, dar public nu va apărea nimic, la nimeni. Pentru că știm toți că e ceva putred în agențiile românești, dar, în același timp, ne plac și banii, nu?

Așa că na, ce să zic, am impresia că ori George vinde de rupe cartea aia pe care a publicat-o, ori i-a ieșit autorizația de Uber, că agențiile nu cred că mai lucrează cu el vreodată.
Condoleanțe, mon ami.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.