Nu vine nici învățământul. Citiți și vă cruciți. Inspectoratul școlar Cluj cumpără un aparat de ghicit viitorul în palmă. Serios, nu e o glumă.

Dacă vă e lene să citiți, vă fac eu rezumat.
Inventatorul aparatului este Dumitru Grigore, un preot din județul Argeș, membru al organizației Tracia Unită. (nota mea: Tracia Unită e un grup de demenți care inventează chestii cuantice și românia, centrul universului.)

„Cititorul de palme” este de fapt un „este un neuro-stimulator”, a spus la conferință reprezentanul companiei care produce aparatul. Modul de funcționare al dispozitivului: „persoanele își pun palmele, iar mai apoi sunt supuse la niște impulsuri electrice de voltaj foarte mic, prin care le este stimulat creierul. Creierul răspunde înapoi, moment în care scanner-ul intră pe modul de colectare de date”. În urma acestei scanări de palme, aplicația lui generează „șapte rapoarte”, potrivit jurnaliștilor TVR Cluj, „printre care cele mai importante sunt raportul de talente dedicat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani, dar și cel de personalitate”.

Deci da? Tăblița aia trimite impulsuri electrice de voltaj mic, iar creierul le răspunde, direct și cuantic, cu raportul de talente.

Aparatul prezentat ar urma să fie pus la dispoziție în proiectul „Încotro? Eu?” de o organizație prezentă la conferință, și ea parteneră în proiect, Genesis Lions Club, conform ziarulfaclia.ro. Președinta acesteia, Camelia Lucia Bakri: „În acest an, se dorește a fi un proiect pilot prin care vom testa cu o tehnologie avansată, cu un aparat creat de un inventator român. Elevi din clasa a XI-a vor fi testați și de către un consilier vocațional cu teste standardizate consacrate. Având două testări ale elevului, una modernă și una consacrată de știință, am putea ghida copiii să se orienteze spre o carieră care le-ar permite să dezvolte performanță maximă.”

Vă spun, am senzația că trăiesc într-un coșmar creat de mătrice, că altfel nu are cum să fie real. Vă dați seama că cadavrele astea ambulante din poză vând viitorul copiilor din Cluj pentru șpaga de la 2500 de euro? PENTRU UN FUCKING CITITOR ÎN PALMĂ?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.