Pe 26 iulie, deschidere muzicală în AFI Cotroceni. Vodafone deschide un Experience Store.

In 26 iulie, ziua lansarii, Vodafone Experience Store va fi locul in care „tehnologia devine arta”, astfel, ca mai multi artisti vor interactiona cu publicul din AFI Palace Cotroceni intr-un mod inedit: un DJ va sustine un recital special, mixand la tablete, un artist ilustrator va inlocui panza cu o tableta si creionul cu o aplicatie speciala de desenat pentru telefonul mobil si va face portrete digitale tuturor celor care vor pasi pe portile magazinului, un actor „va mima” aplicatii pentru telefonul mobil, iar trupa Sensor va sustine un concert inedit pe tablete.
Clientii prezenti joi in AFI Cotroceni, incepand cu ora 14:00, vor putea participa la un concurs de tip Treasure Hunt, pentru care s-au pus in joc premii speciale – terminale (Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Tab, Vodafone Smart II) si bilete la film.
In plus, in perioada 26 – 29 iulie, in Vodafone Experience Store va fi disponibila o oferta promotionala, valabila atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti, astfel:
Clientii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 + optiunea de internet pe mobil 1 GB vor beneficia de un discount de 100 Euro (TVA inclus) pentru smartphone-uri de top, precum si beneficii duble (minute/SMS in retea, minute/SMS nationale, trafic internet), pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet. 
– Clientii care vor achizitiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.
Mai mult, pana pe 29 iulie, toti cei pasionati de lumea tehnologiei sunt asteptati in zonele special amenajate din incinta complexului comercial, situate in apropierea patinoarului, pentru a participa la concursuri cu premii si a se bucura de evenimente inedite.
Cu ajutorul tabletelor si a telefoanelor, vizitatorii  vor putea sa compuna muzica, sa picteze sau sa „doneze” o fotografie din albumul lor foto din telefonul mobil.
Toti participantii vor intra automat intr-o tombola la care vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele trei telefoane Vodafone Smart II, precum si lectii particulare de muzica, pictura, fotografie.
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.