După cum știți, nu sunt pasionat de mașini, nu fac ture cu mașina pe banii mei ca să fac reclamă vreunui brand, dacă am campanii de genul, vă scriu exact ce văd și ce îmi place sau nu, pentru că eu nu fac diferențierea dintre clasicul Plastic ieftin și restul plasticelor.

De asta nici nu am foarte mare experiență în domeniu, nu primesc comunicate de presă despre lansări auto și nu mă cheamă nimeni la lansări de genul (îmi aduc aminte cu drag cum eram singurul blogger cu Ford și păsărica care se ocupa de comunicarea la Ford chemase la nuștiuce test până și oameni fără permis, doar pe subsemnatul nu. Nu, nu mai știu cum o chema, sorry)

Așa că sunt curios și v-aș fi recunoscător dacă mi-ați explica ca la proști.
Se dă lansarea lui Porsche Macan, marcă de lux, da? Porsche, my feather, am mers o singură dată și nu mi-am mai spălat niciodată blugii ăia, ca să nu iasă aroma din ei.

Și apare articol, în presa românească, despre această lansare. Efectiv tot articolul se adresează inginerilor, electricienilor în sudură și altor meseriași. Tot ce conține este despre variile puteri ale motorului, capacitatea uriașă a portbagajului, pentru că se știe, orice om care își cumpără macan și-l cumpără pentru că poate băga doi porci și o tonă de nisip în spate, plus două damigene de vin de ăla bunuțu, de țară, în portbagajul din față, pentru echilibru. Ai doar ce torque are, ce dimensiuni, ce infotainment (e pe Android, ca idee, pentru că se știe, toți oamenii cu bani își cumpără telefoane cu Android, ca să poată să îi facă jailbreak să meargă țuț), ce tracțiune, tot. Băi, tot.

Și nimic, absolut nimic din ce m-ar interesa pe mine, ca client. Ce opțiuni de confort sunt în interior, ce volan, schimbător, piele și pe unde, clima, audio, lumini interioare, BĂĂĂ, NIMIC!

De aia zic și întreb foarte serios, așa vin comunicatele de presă sau e doar alegerea redactorului să vorbească despre ce stăpânește mai bine?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.