Recunosc, am fost foarte naiv, înainte de începutul acestui război din Europa. Credeam că e imposibil, nu ai cum să susții, cu bună credință, ca cetățean, o asemenea agresiune, este absolut imposibil, nu putem să ne degradăm atât de mult, ca oameni.

După care, încet, în timp, am realizat cât de importantă este presa, propaganda, bloggerii în economia unui război cum e cel de agresiune, din Ucraina. Toate ideile naziste ale liderilor ruși au fost vorbite, cântate, explicate, zi de zi, oră de oră, în emisiunile propagandiștilor ca Soloviov, Skabeeva, Simonian încât tot poporul rus este pro Putin și pro război. A, că există niște fraieri care vor pace, vor, dar asta ca să nu ajungă ei pe front, dar, în general, Ucraina a început acest război și merită ce i se întâmplă.

O singură dată am mai văzut acest fenomen, pe vremea răposatului băsescu, cu blogul Madam Blogary, blog plătit de PDL și care și-a încetat existența în momentul în care băsescu nu a mai fost la putere. Mesteca ipochimenul ăla zi de zi toate mizeriile PDL încât cititorii, încet, încet, ajungeau să creadă și să îl ofere ca sursă pentru imbecilitățile respective.

Bine, nu cred că, încă se poate face o paralelă între Soloviov și Goebbels, deși, după părerea mea, Soloviov trebuie să aibă soarta Dariei Dughina. Dar e îngrijorător că părerile a atâtor milioane de oameni pot fi manipulate într-un timp atât de scurt, doar prin acapararea mijloacelor de comunicare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.