Fiecare ministru al învăţământului din istoria jenantă post-decembristă a rromâniei a dorit să schimbe sistemul de învăţământ. În fiecare an, elevii nu ştiu cum, unde şi ce fel de examene vor da pentru a termina un ciclu de învăţământ sau pentru a accede în următorul ciclu.

Dar nu cred că a fost vreun ministru la fel de prost ca Ecaterina Abramburica Andronescu.
După ce plângea de la tribuna parlamentului anul trecut, că bieţii profesori au în sfârşit lefurile mărit cu 50% iar acum o lună le dădea un şut în fund la negocieri, după ce a scos din programa şcolară sportul iar teoria evoluţionistă nu a găsit de cuviinţă să o împărtăşească şi elevilor, pentru că e o teorie, faţă de biblie, care nu e teorie, ci adevăr gol goluţ, după ce subordonaţii ei au reuşit să greşească subiectele la teze de 2 ori consecutiv, ceea ce denotă un grad uriaş de cultură, acum avem şi capacul.

Catrina Abramburescu a decis că schimbă iar bacalaureatul, adică îl face din mai puţine materii şi scoate tezele unice, că nu mai e nevoie de ele.

Şi uite-aşa cresc găştile de idioţi ce poluează rromânia. Mai cu un ministru care habar nu are câte stele sunt pe steagul uniunii din care face parte, dar face mişto de copiii care încearcă să îl corecteze, mai cu o jenantă care lăcrimează de emoţii.

Ţara mea de glorii, ţara mea de dor.
Thailanda.

Sursa Foto