Legat de postul cu văcuţa Abramburica, uite ce comentariu am primit:

alina a scris pe 25 Mai 2009 e

scoala e o mare varza.petrec 34 de ora pe saptamana acolo si alte cateva cu teme si invatat acasa dar nu simt ca ma aleg cu ceva din asta.daca nu as fi curioasa de felu’ meu probabil ca as fi si eu convinsa ca e totu’ bine si frumos pentru ca nu trebuie sa imi bat capu’ dar mor de ciuda ca nu am cu cine vorbi despre o carte,un film,o trupa care sa nu fie mega-comerciala sau sa cante manele.
clasa mea se presupune a fi una de elita dar au venit atatia cu medii umflate in scoala generala…unii nu stiu bine sa citeasca si au avut medii de admitere peste 9.40.au luat 10 la istorie si nu stiu anii de domnie ai lui stefan cel mare.
urasc scoala pentru ca in mediul ala nu vad nici un rost in evolua,nimeni nu intelege cand spun ca ma simt inculta pentru ca nivelul cunostintelor mele il depaseste mult pe al lor si li se pare ca ar trebui sa imi ajunga.am o colega care vrea sa dea la actorie si nu a vazut macar o piesa de teatru cap-coada,de citit…nici vorba.o sa ajunga si ea ca alea de pe acasatv si-o sa se creada mare talent demn de oscar.
so…toti cei care isi bat joc de noi si de viitorul nostru sunt niste mari naivi,pentru ca viitorul lor sta in mainile noastre si peste ani vor aduna fix ce-au semanat.

Poate nu e totul pierdut. Poate încă sunt copii care realizează că aceia ce sunt puşi să îi înveţe carte sunt doar nişte idioţi pierduţi într-o ţară pierdută.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.