Un tip face o afirmaţie pe twitter.

Arhi, telefonul bărbatului e sfânt, nici o femeie nu are dezlegare

Ce concluzie tragem de aici?
Că respectivul nu este căsătorit, că nu a avut niciodată o relaţie de lungă durată (minim 2 ani) şi că, în general, habar nu are de psihologia feminină.

Pentru că, dacă ar avea, ar şti că nici o femeie nu rezistă lângă un bărbat cu care vrea să aibă o relaţie, dacă nu ştie totul despre el, dacă nu ştie ce face în orice moment, în general dacă nu îi controlează viaţa complet.

Aşa că astea cu Telefonul bărbatului e sfânt merg aşa, în adolescenţă, pentru că în realitate, un bărbat care se respectă, dă în fiecare seară raportul asupra sms-urilor primite şi trimise, telefoanelor către numere necunoscute, trafic de twitter şi facebook, eventual mail.

Iar la traficul de twitter, facebook şi mail nici măcar nu se va obosi să îţi ceară telefonul. Pentru că tu singurel îi vei fi oferit parola de la toate conturile tale `iubi, dar cum se poate să nu ai încredere în mine, uite, asta e parola mea de mail, acum dă-mi-o şi tu pe a ta`. Şi nu, nimeni nu scapă de asta, la un moment dat toţi o păţiţi.

Aşa că da, telefonul bărbatului e sfânt cât nu e ea acasă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.