Mi-am adus aminte de o chestie, să o scriu înainte de a pleca la sală.
Dacă nu știați, pe telegram există sute, mii, nu știu exact de grupuri private care oferă, contracost, sfaturi despre investiții crypto și probabil bursă. Iar participarea pe grupurile acelea nu este deloc ieftină, începe de pe la vreo 400 de dolari și poate ajunge la mii, depinde de niște criterii care îmi și scapă, mă și lasă rece.

Eh, când a crăpat bitcoinul, urmăream, incognito, niște grupuri de astea, împreună cu niște prieteni și peste tot, dar ABSOLUT peste tot, erau numai analize gen Da, deci BTC va cădea până la cursul de suport de 54000/48000 (whatever), după care își va reveni, conform previziunilor noastre, iar de acolo, limita este luna, putem vedea un început de vară cu BTC la 100 000 fără probleme. HODL!

Well, ideea e că BTC s-a dus în cap și, odată cu el, milioane de fraieri care pun botul la sfaturi de astea de meseriași, iar unele balene au făcut, iarăși, miliarde de pe urma săracilor. Dar partea haioasă e că vreo 3/4 din grupurile alea de profesioniști au dispărut ca măgarul în ceață. C-așa-i în predicții și analize.

Evident, BTC și celelalte monede își vor reveni, pe termen lung, deși mă râcâie cum s-a dus EGLD în cap, deși specialiștii români îl vedeau la 1500 până în toamnă. Corecțiile astea scot din joc săracii, FOMO-iștii și cei care se joacă pe leverage și ajung să se sinucidă.

HODL!!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.