Poate ați citit și voi pe rețele sociale vestitele citate ale vestiților oameni celebri. E o modă între creatorii de conținut cu idei zero ca, din când în când, să dea câte un citat inteligent, din câte un om inteligent, pentru a-și sublinia propria inteligență. Practic, inexistentă, dar pe internet putem fi orice, inclusiv inteligenți.

Problema se pune atunci când acele citate sunt de o prostie înfiorătoare, sunt traduse prost sau pur și simplu sunt inexistente, operă a unui tip cu totală lipsă de ocupație și nevoie schizoidă de a prosti fraieri precum cei de mai sus.

Astfel apar posturi de facebook precum cel din poză. Practic, o imbecilitate fără sens, lansată de vreo prostănacă ce se ocupă de respectiva pagin. Ce s-a gândit ea, în creierașul minuscul? Poză frumoasă e, citat cu iubire e, gata, merge băgat. Ce contează dacă are vreun sens sau nu. Doar vorbim de maternitate.ro, nu?

Iar dacă postul vi se pare tâmpit, remarcați că are 21 321 de likes. 21 321 de vaci au dat like unui citat tembel, pentru că avea o poză cu un bebeluș.

Pentru că e clar, copiii au nevoie de iubire atunci când nu o merită.

Via Bogdana

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.