Am nevoie de o recomandare de medic oncolog care să știe să citească un RMN. Înțeleg că aparatele sunt cam la fel peste tot, contează mult cine citește acel RMN. Specializarea, dacă există așa ceva, este cancer la sân.

14 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Dr. Tănăsescu din Cluj.Centromed Oncosan

  3

 2. #2

  prof. Blidaru, Medlife Bucuresti, Plevnei.

  dar care sunt aia care nu stiu?

  1

  • #3

   Blidaru (slavit fie numele lui) e mnezeu dar pe partea de operatii, curata si salveaza. ma indoiesc ca face si interpretare de RMN.

   0

  • #4

   corect!

   0

 3. #5

  dr. Camelia Bar – Arcadia Iași.

  1

 4. #6

  Salut. Nu intentionez sa te corectez, vreu numai sa fiu sigur ca am inteles despre ce e vorba. RMN-ul e in mod normal interpretat de radiolog. Oncologul aplica informatia in contextul clinic si hotaraste tratamentul mai departe.
  Daca este vorba de interpretarea radiologica, te pot ajuta eu. Imi poti trimite imaginile la adresa mea de email. Numai bine!

  18

 5. #8

  NeuroAxis

  0

 6. #9

  Eu te pot ajuta cu IOB. nu am o parere despre medicii de acolo dar daca vrei sa ajungi la cineva, oricine, imi dai un semn.

  2

 7. #10

  Înțeleg perfect ce cere arhi. Sunt pățit. Făcut RMN mamei mele la un centru pe Sos.București-Ploiești, cam vizavi de Antena 1, era suspectă de cancer la pancreas. Medicul radiolog de acolo citește și spune că totul e ok. Oncologul vede și el, mirat de interpretarea radiologului, cancerul era în faza terminală.

  1

 8. #11

  Dr Lesaru Mihai la spit Fundeni si la Medlife. Specializat in asa ceva.

  4

 9. #12

  Platforma asta online:
  www.docpanel.com/patients/oncological-radiology

  Costa 200$ iti alegi din lista de neuroradiologi specializati in oncologie din US. Poti sa citesti despre fiecare si il alegi pe cel care crezi ca te poate ajuta cel mai mult. Nu iti pot recomanda un medic specific fiecare este specializat intr-o anumita patologie oncologica am vazut si depinde de situatie.

  Sanatate multa !

  3

 10. #13

  din experienta relativ recenta a doamnei:
  RMN doar a intarziat confirmarea si interventia +tratamentul so raspunsul pt o informare corecta in cazul nostru a fost ecografie +punctie care iti spune ce naiba e chestia aia care se vede pe poza.
  pt eco recomand Dr. Isabela Botea, e la Regina Maria si probabil si prin alte clinici
  www.reginamaria.ro/medici/dr-botea-isabela

  Sanatate !

  1

 11. #14

  Indiferent ce zice Rmn-ul, fara biopsie nu o sa zica nimeni ce e acolo 100%. Caz in famile, 6 investigatii imagistice din cele mai scumpe in decurs de cateva saptamani=neconcludent.
  Biopsie=cancer de san trecut de stadiu mediu, trebuie urgent operatie.

  4