Nerespectarea interdicţiei privind ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate, atunci când nu este asigurată lăţimea minimă de cel puţin un metru a trotuarului lăsat la dispoziţia pietonilor se sanctionează cu amendă de clasa a IV-a – de la 9 până la 20 de puncte de amendă – între 1.305 și 2.900 de lei.

Nu dau link unde am citit, este un gunoi de presă, cu texte gen AMENZI CUMPLITE !!!!!1111oneone și o întreagă pletoră de gunoaie alarmiste.

Ideea e că iată, a trecut prin senat legea cu parcarea pe trotuar, unde ar trebui să lași 1m spațiu pentru pietoni. Lucru care nu se întâmplă nicăieri, cu cât trotuarele sunt mai late, cu atât mai multe mașini intră.

Și tare mult mă bucură asta, pentru că vor începe din nou abuzurile paznicilor de parcuri și, în sfârșit, o să putem avea puțin loc pe trotuare. Bine, mai rămân BMWurile, dar acolo nu ai ce să faci, prioritatea de BMW e sfântă.

Primul care zice despre cum întâi să se facă parcări și după aia, se știe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.