Unul din motivele pentru care Facebook ar trebui interzis este grupurile de mămici.
Am intrat incognito pe unul, m-am luat cu mâinile de cap, de câtă ignoranță am văzut. Totul decurge, DAR TOTUL, astfel:

Bună, mămici, am fost cu puiuțul meu la medic, are x boală/insuficiență/dinți/febră, mi-a recomandat să îi dau x și y medicamente/vitamine, voi ce credeți, să îi dau pastile, mie mi se pare cam devreme.

Deci la vaque qui riche se duce la doctor, primeste diagnostic si tratament, DE LA UN MEDIC, dupa care se duce la alte tănțici de teapa ei de pe net și încearcă să invalideze prin ele și studiile lor vaste de medicină, părerea medicului.

Pentru că, se știe, diagnosticul unuia care a petrecut 5 ani în facultate și 7 ani în rezidențiat este un rahat față de părerea lui roxi micsuneaua de pe grupul de fb, cu experienta extinsa in vanzari la chiosc, mega image și munca in fabrica, pentru ca detine si o diploma la Bioterra.

Foarte serios, grupurile de mămici ar trebui închise, din motive umanitare, însăși viața și integritatea copiilor este pusă în pericol.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.