Regimurile dictatoriale, precum cel român, de tristă amintire (sau fericită, cică 60% din români consideră că Ceaușescu era un patriot și ținea la oameni ca la ochii din cap. Ceea ce demonstrează că 60% din români sunt niște idioți demni de o ciclonizare behehe.) Neavând alte mijloace la dispoziție, ținându-și sclavii în foame, frig, întuneric și teroare securistă, potentații vremuri apelau la sport pentru a da circ înfometaților ce nu primeau pâine.

Așa au apărut fabricile de gimnastică, drogheriile de la haltere, sporturile unde excelam noi cu mare fast. Câștigau fetele de la gimnastică aur pe bandă rulantă, iar medaliile alea existau în presa vremii drept victorii senzaționale ale comunismului în fața capitalismului decadent, americanii și alte vechi poppoare își tăiau venele pe lung când vedeau că nu au niciun succes în fața româncelor.

S-a scris destul despre “antrenorii” de la lotul român de gimnastică. Bătăile zilnice, teroare de lagăr pe niște fetițe de cîțiva ani, smulse din casele părinților, violuri, sinucideri, totul în numele medaliilor de aur de mare angajament. Sigur, iată, se demonstrează că frica este o metodă excelentă de scos campioni, ar zice unii din voi. Desigur, asta demonstrează că sunteți la fel de idioți ca cei 60% cărora le e dor de Niciolaie. Din fericire, lagărul de gimnastică a fost desființat, copiii fac gimnastică de plăcere, sigur, nu mai au rezultate, dar asta din cauză că nu avem antrenori, măcelarii au plecat spre alte zări de juisat în fața suferinței unor copile.

Gheorghe Tadici e un antrenor de handbal școlit pe vremea comunismului. Este o nulitate care se ocupă de echipe feminine de handbal, pentru că acolo e locul unde poate obține erecții când își brutalizează jucătoarele, nu poți să faci de astea cu un băiat de 2 metri și palma cât o lopată, cum sunt handbaliștii. Este vestit pentru faptul că își brutalizează jucătoarele, le înjură, bate, spunând că doar astfel se obține performanță. Se știe, handbalul feminin e un fel de Krav Maga de Ciorogârla.

Domnul Tadici a recidivat, după o suspendare de 4 etape pentru același tip de infracțiune și iarăși și-a bruscat o jucătoare pentru că simțea niște nervi. Evident, nu a pățit și nu va păți nimic, pentru că cei ce îl conduc au aceeași mentalitate ca și el, iar unii din suporteri chiar apreciază comportamentul acesta, pentru că așa vine performanța. Ceea ce ne reîntoarce la punctul de mai sus, cu idioții.

Ce este mai nasol și agresiv este că, în transmisia TVR, Dragoș Bocanaciu, comentatorul, consideră că antrenorul o ceartă pe jucătoare. Priviți vă rog, ce înțelege Dragoș Bocanaciu prin ceartă.
Nu știu cum să zic, dar cred că rudele și prietenii fetei respective ar trebui să meargă să îl certe puțin pe domnul Tadici, nu mult, doar câteva zeci de zile de îngrijiri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.