De-abia am deschis blogurile şi feedreaderul şi deja m-am enervat.

VisUrat a scris despre cum domnul Urban i-a copiat articolele. Simplu, la obiect, însoţit de poză, pentru eternitate.
Un subiect controversat, plin de învăţăminte.

No, uite comentariu inteligent:

Ca tu nu il inghiti pe domnul Citadin, ata ete. Ca tu il acuzi pe domnul Citadin ca ti-a furat textele, e de inteles, avand in vedere afirmatia precedenta. Dar cum poti tu dovedi ca el cu buna stiinta te-ar fi plagiat? Faptul ca a copiat dintr-un articol care te plagiaza, nu inseamna ca si el te-a plagiat, atata vreme cat el a precizat sursa. Daca poti dovedi faptul ca el a fost autorul plagiatului, sau ca avea cunostinta ca articolul e un plagiat, abia atunci poti face afirmatii. Si daca tot vorbim de ilegalitati…tu platesti vreun ban la stat, reprezentand impozitul pe venit, pentru banii facuti cu blog-ul? Sau esti si tu un ilustru evazionist?

Comment by Claudiu — August 6, 2008 @ 3:41 am

Asta îl interesează pe domnul Claudiu, la ora 3:41 dimineaţa. Dacă bloggerii îşi plătesc impozitele la stat, cu sugestia pe sub mână ca de fapt ar fi nişte evazionişti.

Băi oameni buni, v-au luat banii minţile? Chiar credeţi că este aşa de uşor să faci bani din blog, încât vă ucide invidia? Faptul că alţii reuşesc într-un domeniu în care aveţi impresia că şi voi aţi reuşi, dacă vă puneţi mintea, vă face să innebuniţi de ciudă? Datul cu sapa vă ucide? Serios, nu reuşesc să înţeleg logica acestor afirmaţii.

Iar pentru curioşii care mor de grija blogurilor, da, bloggerii îşi plătesc impozitele. Ba chiar eliberează şi facturi.
Acum sunteţi mulţumiţi? Curiozitatea v-a fost satisfăcută? Puteţi merge să daţi la sapă uşuraţi?

CINSTIŢILOR!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.