George Burcea e un actor anonim care a scris o carte despre violența asupra femeilor în timpul comunismului. Cartea a fost, evident, dusă pe brațe de către femeile onlineului, vai, câtă sensibilitate, ce radiografie a vremurilor de mult apuse, ce bărbat deosebit. Evident, George Burcea nu e urât ca mine, gen, ci e un băiat frumos, e ușor să îl consideri genial, când simți acel tremolo vulvular.

Anyway, George al nostru, simțind că a prins tracțiune pe online, s-a gândit că e cazul să șocheze un pic, BRO, și să facă lumea să vorbească despre el și mai mult, în bunul mers tradițional al onlineului, ia să înjur eu pe cineva sau ceva și să aștept. Și a reușit.

A reușit să își atragă inclusiv o plângere penală, pentru incitare la violență. Experiența mea îmi spune că nu are șanse o asemenea plângere, dar rămâne ideea că anumite strategii de marketing sunt pierzătoare din start, mai ales când nu ai idee despre ce vorbești. Bine, este evidentă capacitatea sa intelectuală atunci când spune Atunci când vedeți un copil de 33 de ani… Copil…33 de ani? Prietene, dacă mă-ta încă nu te-a dat afară din casă, e doar o problemă de lactație, în rest, nu mai ești nici măcar tânăr.

Dar, în altă ordine de idei, după umila mea opinie, iar aici sunt oameni și femei cu studii serioase în psihologia violenței, omul are caracteristicile evidente ale unui prădător. Cum, eu lupt pentru voi și voi mă luați la mișto? Pumni în cap! Asta e reacția clasică a unui violator în serie, băiat de ăla cu batista de cloroform după el. Îi găsiți pe facebook, în mesageriile femeilor, Cum fă, eu îți spun că îmi placi și te iubesc și nu ți-aș face nimic rău, doar luna de pe cer și tu îmi dai block? Amintiți-vă de screenshoturile cu Rimaru. Este că sună la fel?

Anyway, o carte de succes, editura deja a retras-o de pe piață. Probabil e o mutare de marketing, pentru că gâștele se vor înghesui să o cumpere, dacă e în librării.
Așa cum spune orice prădător cu experiență:

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.