Practic, am râs weekendul ăsta cu o poftă masivă. Nici măcar nu trebuie deschis de ce. Începem cu Olivia Penala Șteer, care încearcă să facă bani și să se cațere și pe valul covidului, cum a făcut-o cu vaccinurile.

După care, dumnezeu bunuțu, FSM, îi trimite vestea cea proastă.

Și comentatorul genial lovește crunt.

Sper să nu i se îmbolnăvească și copiii, de la tată, ar fi o lecție prea cruntă pentru o vită care capitalizează pe moartea copiilor altor oameni.

23 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Vai ce curvă e karma asta uneori 🙂

  0

 2. #2

  O sa il vindece pe Andi cu uleiuri esentiale si o mamaliga vartoasa.

  0

 3. #3

  O vită cretina, alienată de la prea multe verdețuri! Eu nu cred că e un business pentru ea, ci că ea chiar crede ce afirma ref vaccinuri, covid, etc….Oricum, in ambele cazuri (credință sau business mascat), e o demența ce face. Oare soțul său cum poate trăi cu o astfel de femeie…cum poate mima că totul este OK. …..un caz trist de cuplu!

  0

  • #4

   Boss o sa vin eu sa va lamuresc deoarece aparent sunteti pe langa subiect 🙂 Nimeni dar nimeni nu zice ceea ce e evident: ala sta cu aia deoarece astea dilimache la cap se fut cel mai bine. End of story. De aici vine si vorba din batrani: don’t stick your dick in crazy, stiu ei ce stiu.

   0

  • #5

   Serios, gluma cu “sta cu ea ca se fute bine” o aud numai de la unii care, fie nu sunt intr-o relatie serioasa, fie n-au activitate sexuala sau sunt virgini.

   Niciun om intreg la minte nu sta cu o femeie ani si ani de zile, doar pentru ca “se fute bine”. Ca mai faci si altceva cu omul ala, in afara de partida periodica de sex.

   Ce-i aia sa “te futi bine?”, n-am inteles in veci, ca orice om excitat se fute bine si cu chef, pana la urma.
   Cine face sex in lehamite, e clar ca nu mai e atras de tine, n-are chef de tine, are alte probleme pe cap, trece printr-o perioada proasta, are probleme de sanatate, etc.

   Eu nu inteleg, la propriu, fara niciun misto, care e dinamica familiei asteia, ca e clar ca au opinii diferite legate de viata, care n-are cum sa nu le afecteze relatia.
   Nu stiu, sunt ciudati, oricum.

   0

  • #6

   Ar trebui sa aprofundezi gradul de de comparatie al unui adverb (la superlativ) ca sa pricepi din prima ce am zis,dar o sa iti fac un rezumat:
   Se fute ‘cel mai bine’ nu bine, comparativ cu altelele pe care le-a experimentat el.
   Dinamica cuplului, ca de ce sta cu ea sau ea cu el devin supozitii irelevante facute de plebee atata timp cat nimeni din cei care comenteaza de pe aici sau din alta parte nu traiesc cu ei efectiv in casa ca sa ii cunoasca mai in detaliu decat lasa ei sa se vada in media.

   0

 4. #7

  I-a dat de l-a julit. Din top!

  0

 5. #8

  Ca si Trump, asta o sa treaca fluierand prin covrig (tbh nu e in grupa de risc), motiv pentru care consoarta lui o sa iasa si o sa guitze: “Vedeti ba?!?! Nu e decat o simpla raceala!!! Iesiti si pupati-va pe bot!!!”

  0

 6. Poate asta e felul lui Moisescu de a zice: “Salvati-ma de nebuna asta!” Cred ca cele 2 sapt de izolare vor fi cele mai faine 14 zile de foarte mult timp fara nebuna langa el.

  0

 7. #10

  Olivia și-a închis pagina de Facebook, lolz.

  0

  • #11

   nope , inca debiteaza tampenii

   0

  • #12

   Ma eu nu o mai găsesc pe Facebook…

   0

  • #13

   dimineata era inchisa vaca

  • #14

   Pagina e activa dar nu a mai postat nimic din 30 oct. Poate o fi blocat si ea ceva useri de nu o mai vedeti

   0

  • #15

   Dap, e UP pagina, dar nu pentru mine. Am comparat-o cu un tomberon odată și cred ca m-a blocat acum…

   0

 8. #16

  Oamenii astia sunt criminali.Ce nu inteleg urmaritorii lor este ca acest criminali iau bani ca sa predice toate cacaturile. Iau multi bani, afacerile cu uleiuri sunt in floare, este un fel de Caritas. Si oamenii distribuie cele mai de ilogice povesti si scenarii, auzite de la sora lui vecinu care este verisoara lui nu stiu cine. In scurt timp toti ne vom lovi de cazuri la cunoscuti, mai grele sau mai usoare. Cazuri ale unor oameni tineri, unde clar nu este o raceala, unde sunt niste simptome noi, dureri groaznice. Covid nu este o raceala, multi nici nu au simptome de raceala. Nu mai esti pozitiv, dar ramai cu dureri, cu probleme la rinichi, cu amorteli, anxietate, depresie, te pisi pe tine, ca nu mai simti. Asta in urma unor cazuri medii. Purtati naibii masca si spalati-va pe maini, mai ales femeile, ca ies din buda si nu se atinge apa de ele.

  0

 9. #17

  daca moisescu e simptom-less, are asta munitie pt lupta cu conspiratiile.

  0

  • Aia e in stare sa il tina împăiat la geam doar ca sa demonstreze ca a avut dreptate!

   0

 10. #19

  Va pripiți cu hăhăiala. Sa vedeți, cand se vindeca barbac’su asimptomatic, ce va fi la gura ei.

  0

  • #20

   Stim deja.
   “Gglhghhlhlghlghlhglghllhlgglhglghlghglhghlg”

   0

 11. #21

  “Nu exista mama care sa nu aiba lapte, daca isi iubeste copilul.” Olivia Steer.

  0