Sezonul sărbătorilor a început și pe PlayStation Store și la partenerii din retail, iar cei care încă nu au cumpărat cadouri de Crăciun pot achiziționa acum jocuri, accesorii, abonamentele PS Plus și conținut suplimentar, la prețuri speciale.

Astfel, fie că vor să-și cumpere chiar lor un cadou de final de an, fie că doresc să își surprindă prietenii și familia, pasionații de gaming pot alege cele mai inspirate surprize, pentru sărbători pline de culoare și de distracție.

Bucuria de a fi împreună cu cei dragi înseamnă și sesiuni prelungite de gaming în familie sau cu prietenii – chiar și de la distanță. Pentru ca toată lumea să se poată conecta, îți recomandăm să le dăruiești:

  • Un abonament abonament PS Plus de 12 luni – care aduce lunar și jocuri gratuite, multiplayer online, reduceri exclusive pe PS Store.
  • Un card de încărcare a contului PS Store de 100 de lei
  • Un card de încărcare de 250 de lei – poate completa cadoul ideal pentru un pasionat de gaming cu prietenii.

 

Fie că își doresc să cumpere un cadou pentru un prieten pasionat de adrenalină, fie că încă mai caută darul ideal pentru un gamer care se bucură de jocuri tactice, fanii PlayStation pot alege să ofere unele dintre cele mai populare și îndrăgite jocuri, chiar la timp pentru zilele libere și pentru relaxarea de sărbători.

God of War – titlul în care îl poți însoți pe Kratos pe tărâmul zeilor și al monștrilor nordici

Pentru cei care își doresc distracție cu prietenii de sărbători, există câteva variante care cu siguranță vor fi cadouri de succes:

  • Ratchet&Clank opțiunea perfectă pentru a descoperi noi orizonturi
  • Dreams –titlul în care creativitatea e la cote maxime

Dintre cele mai noi jocuri PlayStation, gamerii pot alege două titluri emblematice și pot, astfel, să cunoască mai bine doi dintre cei mai populari eroi din universul PlayStation – Jin Sakai și Sam Bridges:

Accesorii PlayStation 4 și PlayStation 5 care îmbogățesc colecția oricărui gamer

Ecosistemul unui adevărat pasionat de gaming nu este complet fără o serie de accesorii care să reflecte această lume plină de culoare și de dinamism. Pentru cadouri care vor fi cu siguranță un succes puteți alege dintr-o varietate de accesorii PlayStation 4 și PlayStation 5:

 

În această perioadă, PlayStation are și o promoție specială de sărbători, astfel că multe dintre titlurile populare pot fi achiziționate la prețuri accesibile. Campania de reduceri este valabilă până pe 22 decembrie, în magazinele retailerilor parteneri.

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.