George Bufnici, uitând ce subiecte abordează de obicei: Ești un bărbat de peste 40 de ani, nu poți să te legi de aspectul cuiva, eu nu aș face asta niciodată.
Tot George Bufnici, dar când e vorba de cineva despre care știe că nu îi poate răspunde: hăhăhă uite bă, ce grasă, bă, mai e și urâtă, bă.

Dacă este ceva ce mă enervează la această tumoare cu ochi, este patetismul acesta declamativ, privirile aruncate în cameră, pauzele sugestive din vorbire, totul manipulativ, superior, uitând că el e prostul care a fost arestat în vamă pentru că a zis că are o bombă în rucsac.

Bufnici, diferența dintre noi și un model de revistă e că noi răspundem. Și nu ne e frică nici de amenințări cu procese, e posibil să fi avut mai multe decât tine, pentru că NOI avem coloană vertebrală, nu suntem ca tine, teniși de Drăgășani, toate sunt bune, cât timp primesc bani, numai să nu deranjăm.

Acum poți să faci plângere la tiktok.

@dumnezeiescdeprost acesta cu siguranta nu este un video unde buhnici se ia de corpul cuiva. in rest, toate bune 🤝 #5pasidebine #foryoupage #fypシ #fyp ♬ original sound – dumnezeiescdeprost

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.