În sfârșit, după lungi tergiversări, legea care permite eutanasierea câinilor fără stăpân a fost adoptată. Măcar pentru asta și merită să mă duc să votez cu pedeleii, având în vedere că retardul ponta și retardul antonescu au realizat brusc că sunt câinofili, după ce acum 2 luni erau monarhofili de paradă și circumstanță.

Bine, acum mai rămâne și ca autoritățile locale să facă pasul necesar, dar cum în consiliile locale tot pedeleii sunt majoritari, sper din suflet ca de la primăvară să vedem acțiunea Ucide și tu un câine vagabond!
Vine cam târziu pentru cei uciși sau schilodiți de câini, pentru copiii desfigurați de haitele de maidanezi `sterilizați`, dar mai bine mai târziu decât niciodată.

Acum aștept cu interes explicațiile alea gen sterilizarea e mai bună, pentru că sterilizezi câinele, după care îl lași pe stradă 10 ani și el moare, vizavi de Ucide și tu un câine vagabond, unde câinii sunt luați de pe stradă dar, țineți-vă bine, e posibil să apară o invazie groaznică de pisici și atunci vedem pe unde scoatem cămașa.
După care aș vrea să asist la falimentul mizeriilor numite Vier Pfoten sau Cuțu-Cuțu, care nu vor mai avea de unde și pe ce motiv să sugă bani de ici și colo.

În sfârșit, o zi care începuse destul de prost se continuă frumos.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.