Toată lumea comentează că e perdea de fum, că se încearcă ascunderea mizeriilor ce se fac acum, că se face subordonare politică și alte aiureli de astea vânjoase, cu priză la țațele din Moldova. Și Ardeal. Bănuiesc că știți toți că se dorește introducerea unei legi care permite ministrului justiției să îi cerceteze penal pe judecători, dacă nu îi place un verdict. (da, știu, formularea e mai complexă, în traducere asta înseamnă)

Problema e mult mai simplă, Băsescu mai are un an de domnie, după care va deveni simplu cetățean, judecabil ca mine și ca tine, nu ca acum, când poate face ABSOLUT ORICE, pentru că are imunitate totală, neputând fi judecat decât pentru trădare de țară. Și cum se prefigurează tot o victorie PDL, își așterne un drum duios și pașnic prin viață, la adăpost de vreun judecător târât prin noroi în timpul domniei lui. Flota, Mihăileanu, furturile de 10 ani vor fi ascunse bine mersi sub preș.

E ATÂT de simplu.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.