Am văzut de la fața locului prima emisiune live de la Vocea României. Păreri? Un show perfect. Profesionalism desăvârșit. Jurați pertinenți. Și, cel mai Important, un Pavel Bartoș S.E.N.Z.A.T.I.O.N.A.L. Toată emisiunea este dusă în spate de el și, exceptând momentele de prompter obligatorii, totul e făcut spontan, superb. Aș vrea ca Diana Zamfirescu să îi spună cât de tare este, din partea mea, pentru că eu, sincer să fiu, m-aș intimida.

Despre restul, ce să vă spun, ați văzut probabil toți la TV. Și dați-mi voie să remarc că publicul votant este foarte tare. A făcut exact alegerile pe care le-aș fi făcut și eu. E un pas înainte, cred că mă seca la lingurică să îl văd trecând pe Mihai Pafnutie ăla (sau cum îi zice).

Ca idee, întrebările gen nu-i așa că e mai bun decât x-factor sunt nule și neavenite. Eu merg la ambele evenimente, fiecae înțelege ce vrea.

PS: E ora 2.35 a.m sper că nu se gândește cineva că de ce nu am editat, rotit sau mai știu eu ce pozele.
Mulțumesc.

[jwplayer config=”Out-of-the-Box_copy” mediaid=”28515″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.