Și când zic gata cu Firefoxul, mă refer la faptul că într-un final, după câteva luni, am reușit să mi-l scot de tot din obișnuință, după ce am trecut definitiv la Chrome. Și nu datorită faptului că am reușit să îmi dau seama că Chrome e cel mai tare browser din parcarea internetelor. Nu, Chrome are multe lucruri care îi lipsesc, multe lucruri pe care le face peste mână, multe chestii enervante.

Datorită noului laptop, am observat că Chrome are un feature senzațional, pe care îl face automat, fără a fi necesar vreun add-on.

Îți reține absolut TOATE setările, autocomplete-urile bookmarksurile, parolele browserului, iar tu, pe noul calculator, nu trebuie decât să te autentifici cu contul de gmail și voila, ai totul așa cum l-ai lăsat în partea cealaltă.

Numai pentru asta și firefox is dead. Că dacă îmi aduc aminte cât de greu se mișcă..

Bine, acum rămâne google să descopere și că browserele au view page source sau view selection source, dezvoltatorii de addonuri să descopere că pe internet există și alte situri video în afară de youtube etc. Dar cu timpul, le-om rezolva și pe astea.