După cum v-am zis, mi-am luat alt telefon. Am stat mult să mă gândesc ce să îmi iau dintre S7Edge, vârful tehnologiei în momentul de față și Nexus 6P, un alt vârfuleț, dar mai bont. O să râdeți, dar știți ce a contat?

Nu, nu a fost faptul că m-am săturat ca Note să nu mai aibă loc în pantaloni. Nu, nu a fost nici motivul că Samsung are Touchwiz, care e ca o durere de dinți, sau că update-urile de android vin greuț și noi suntem ultimii care le primim. Nu, nimic din asta.

A contat că Nexus 6P e produs de Huawei iar eu pur și simplu nu am încredere în produsele chinezești, oricât de bine ar fi ambalate. Da, știu, sunt x argumente pro Nexus, sunt Xioami, MIUI, Oppo și restul. Nu am putut să dau banii pe ceva făcut în china, cu know-how chinezesc. Și nu e deloc ieftin, să știți.

Impresii?
La început a fost ciudat. Ecranul, deși practic e mai mic cu 0.2 inch decât la Note, pare mult mai mic, din cauza proporțiilor diferite. L-am scăpat de câteva ori din mână din cauza asta. Din fericire în pat. Pentru că, și ăsta e al 2 lea motiv:

Ecranul curbat e ciudat. Îți ia ceva timp să te obișnuiești cu el și cu sistemul. Bine, trebuie să fii deschis și să îți dorești să faci asta. Eu chiar doream așa ceva și voiam și altceva decât clasicele pătrate. M-am obișnuit între timp, dar de frica spargerii ecranului nu am scăpat. Mă duc mai încolo în AFI, am o promisiune că aduc ecrane de sticlă pentru edge și mi-l și montează. Să vedem.

Despre cum merge, nu are rost să povestesc, sunt pline blogurile de reviewuri profesioniste. Ce pot să spun, ca să înțelegeți, este că are 4 GB de RAM, adică fix cât are laptopul neveste-mii. Se mișcă extrem de rapid, funcțiile sunt mai bine gândite, Android 6.0 e gândit puțin altfel și schimbă cumva modul de utilizare, înspre bine. Dacă aveți bani și sunteți în căutarea unui telefon bun și elegant, nu ezitați, cumpărați, pentru că merită.

Ce mi-am mai luat cu el, pentru că am prins o ofertă străluMINAtă, este un GearVR.
Sincer să fiu, prima dată când au auzit de google cardboard sau VR de la samsung, am fost lejer sceptic. Mare brânză, 2 lentile și telefonul în față, no biggie.

Nu e deloc așa. GearVR este un produs complex, cu senzori și chestii, cu propriul magazin virtual, cu filme dedicate, cu magazin fotografic 3D, cu jocuri, filme și clipuri video. Ca să înțelegeți, ca să accesezi un tab în Gear, îndrepți privirea spre el și dai click de pe cască. That kewl it is! Și ca o mică bârfă, p0rnhub are categorie dedicată pentru Virtual reality. Cel puțin așa mi-a povestit un prieten.

Cum zice bancul, blondă planturoasă, 1.80, sâni imenși, strâmtă și proaspătă, nu vreau nimic, doar mă laud.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zearhi/videos/945404568910800/” width=”640″ height=”400″ onlyvideo=”0″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.