Eu în general sunt un tip calm și respectuos. Știu, nu s-ar crede, dar chiar sunt.
Problema e că, în ultima perioadă, datorită stresului la care am fost supus, am început să cam iau în serios totul în jurul meu. Urmarea a fost văzută în comentariile mele la adresa unor comentatori vechi, față de care păstrez un respect deosebit.

Drept urmare, o să instaurez un set de reguli la comentat, reguli pe care o să vă rog să le urmați, pentru că sunt obligatorii. Astfel, și eu nu mă voi mai stresa cu mizerii, nici cei mai sus numiți nu vor fi afectați de stresul meu.

1. Nu sunt acceptate comentariile injurioase. PUNCT. Orice comentariu care conține ceva ce mie mi se va părea injurios, dispare. Chiar dacă încerci să mă faci prost într-un limbaj delicat, tot prost se cheamă că îmi spui. Adică nu mă respecți, drept pentru care îți voi șterge comentariul. Același lucru se va întâmpla și dacă înjuri un comentator, desigur, la cererea persoanei jignite. Deci dacă te simți ofensat de un comentariu, dă-mi un mail. Rezolvăm

2. Nu sunt acceptate comentariile legate de familia mea. De nici un fel. Bune sau rele, dacă se face referință la familia mea, comentariul dispare. Eu nu scriu niciodată de ei, deci nimeni nu are nici un motiv să facă referire la ei.

3. Încearcă să rămâi la topicul conversației. Da știu, e fun să discutăm offtopic, asta dă tot farmecul conversației. Dar nu e deloc fun cand tu vii si zici Da, e misto ce zici, dar sa iti dau eu un post la mine despre cum se circula in Bucuresti, sa vezi ce tare e. Aviz celor de la trafictube sau alte situri care spameaza in felul asta. O sa incep sa va adaug in spam si akismetul isi va face onoarea sa va tina minte.

4. Dacă nu îți place de mine, dacă te enervează persoana mea, nu mai comenta aici. Pentru că dacă tu mă înjuri pe blogul tău și după aia te întrebi de ce ești în spam, prostul ești tu. Iar comentariile lacrimogene, cum că nu accept alte păreri, ajung în același loc. În spam.

5. Nu mai comenta doar pentru link. Nu comenta cu TARE, FIRST, BELEA, MISTO, AI DREPTATE, etc. Dacă ai de adus un plus conversațional discuției, fă-o. Dacă nu, abține-te, pentru că nu o să mai primești alea câteva zeci de vizitatori din comentarii. Pentru că ești în spam.

Cam atât pe acest subiect. Voi face o pagină separată cu aceste reguli, ca să le vadă tot poporul. Accept sugestii, desigur, dacă sunt de bun simț.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.