tigani

Bănuiesc că ați auzit toți de țiganul prins și linșat de locuitorii unui cătun francez, pentru că ar fi spart și el, inocent, niște case.

Înțeleg, serios, înțeleg că rasism, că durere, că Nigel Farage și francezii și că acționează prezumția de vinovăție în aceste cazuri și că oamenii nu ar trebui să își facă dreptate singuri, etc.

Serios, câți dintre voi credeți pe bune că țiganul nu a furat? Câți dintre voi nu realizați că oamenii aceia au ajuns la exasperare din cauza furturilor țiganilor, furturi care rămân nepedepsite, pentru că zburătoarele stau ascunse și strânse în tabere, iar când intră poliția peste ei, încep urletele cu discriminare, bătăile cu plozii ținuți de picioare și restul distracțiilor pe care le cunoașteți toți ca fiind caracteristice aceste naționalități conlocuitoare.

Dar, înainte de a urla că avem o problemă și că suntem discriminați, poate ar trebui să stăm blânzi și să ne relaxăm, așteptând ca autoritățile din aceste mărețe state democrate să găsească o soluție la problema țiganilor, alta decât Endlosung, desigur.

Pentru că și în aceste momente, prin parlamentul european, noi, ca popor, suntem trași de urechi că discriminăm țiganii, că îi numim țigani în loc de rromi, că nu le asigurăm locuri de muncă și cazare și tot restul de discursuri găunoase cu care ne-au obișnuit păsăricile care au iubit și ele pe cine trebuie și acum sunt politicieni europeni.

Prin urmare, sit back and enjoy the ride. Oricum țiganii ăia nu se mai întorc niciodată aici. O să se găsească o soluție până la urmă. Să îi adopte, să le dea locuri de muncă și locuri în școli.

SUNT CETĂȚENI EUROPENI ȘI AU DREPTURI!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.