perla scripcariu

Acest articol ar fi putut fi un articol bun. Un articol despre un copil defavorizat, copil care nu s-a lăsat bătut de soartă și a luptat, ajungând astăzi să fie acceptat la 5 universități din Marea Britanie. Doar că nu e un articol bun, este un articol discriminatoriu.

O tanara de etnie roma, exemplu pentru o tara intreaga: a fost admisa la 5 universitati din Marea Britanie. Abandonată la naştere şi purtând stigmatul unei etnii blamate de multe ori, Perla Scripcariu, care tocmai a terminat cu brio un liceu de elită din Botoşani, a devenit un model pentru comunitatea romă din care face parte, fiind acceptată la cinci universităţi de top din Marea Britanie.

Practic, dintr-un copil bun și un elev model, au transformat-o, înn goana lor după senzațional, în Perla Țiganilor. Se știe că e un motiv de senzație atunci când un țigan învață, nu? Mult mai senzațional decât un simplu copil, țigan sau român, care a muncit cât toată redacția adevărul la un loc toată viața, ca să își depășească condiția.

Și da, un exemplu pentru comunitatea țiganilor. Pentru că șpringarii și panacotarii, când se vor trezi mâine dimineață, vor citi articolul din adevărul și vor exclama Cuaie, deci putem ajunge în Anglia și dacă nu furăm??

Și uite-așa, munca titanică a unui copil e îngropată de niște idioți care țin cu tot dinadinsul să împartă lumea în rase. Ziariștii de la adevărul, acești ubermenschi.